Gündem

Günlük burç yorumları (24 Ocak 2023)

24 Ocak Salı gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün odağında sağlığın ve iç dünyan yer alıyor. Günün ilk yarısında solunum yollarıyla ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda iletişimle, haberleşmeyle ve yakın çevrenle ilgili ufak tefek aksaklıklar yaşaman da mümkün. Maddi konularla ve kariyerinle ilgili geri planda bazı görüşmelerin olabilir veyahut doktor kontrollerini yaptırabilirsin. Gün genelinde, sosyal çevrenden destek ve fayda görmen mümkün. Bazı Koçlar için yeni iş birlikleri, yeni ortaklıklar ve yeni sosyal çevreler de söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde de maddi konularla ilgili birtakım desteklerin olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün odağında sosyal hayatın, sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Günün ilk yarısında iletişimin artabilir, arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olabilir. Uzaklarda yaşayan akrabalarınla, tanıdıklarınla veyahut kardeşlerinle de haberleşebilirsin. Para harcama eğilimin de fazla olabilir. Gereksiz harcamalara dikkat etmende fayda var. Gün genelinde kariyerin ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Önüne bazı fırsatlar çıkabilir. Akşam saatlerinde ise spontane planlar yapabilirsin veyahut bir arkadaşından sürpriz bir haber alabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında işin ve kariyerin yer alıyor. Günün ilk yarısında hem işinle, kariyerinle ilgili hem de sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın fakat aceleciliğe, sakarlıklara ve telaşa dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda finansal konularla ilgili de birtakım görüşmelerin ve kararların olabilir. Gün genelinde yayıncılık, hukuksal konular, seyahat ve eğitimle alakalı şanslı etkiler altında olacaksın. Sosyal çevrenden destek görebilirsin ve işbirliği içinde olabilirsin. Arkadaşlarınla bir yolculuğa çıkman da mümkün. Akşam saatlerinde ise birtakım sürprizlerle karşılaşabilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında yayıncılık, seyahat, eğitim hukuksal konular ve uzak şehirlerdeki tanıdıklar yer alıyor. Günün ilk yarısında sosyal çevrendeki kişilerle veya partnerinle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir fakat tepkisel davranışlara, gerginliklere dikkat etmende fayda var. Gün genelinde kariyerinle, finansal konularınla ve sağlığınla ilgili şanslı etkileri altında olacaksın. Eşinin kazançları, ortaklıkların, bankalar, krediler, miras konuları ile ilgili birtakım gündemlerin ve desteklerin olabilir. Akşam saatlerinde ise spontane planlarla sosyal hayatın hareketlenebilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün odağında sağlığın ve finansal konular yer alıyor. Günün ilk yarısında ailenle maddi konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin fakat tepkisel ve agresif tavırlara dikkat edersen iyi olur. Aile bireylerinin sağlığı, miras, nafaka konuları ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Sağlıkla ve maddi konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından şanslı etkiler altında olacaksın. İş birliklerinden fayda görebilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili bazı sürpriz gelişmeler olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Günün ilk yarısında yakın çevrende iletişimin, ilişkilerin veyahut ticari görüşmelerin yoğun olabilir fakat sabırsız ve telaşlı olabilirsin. Sözleşmeler, anlaşmalar ve iletişim açısından birtakım desteklerin olabilir. Aynı zamanda partnerinle iletişimin, konuşmaların da yoğun olabilir. Gün genelinde psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından ve miras, nafaka, krediler gibi finansal konular açısından birtakım şansların, fırsatların ve desteklerin olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle ani bir program yapabilirsin. Senin için görüşmelerin, haberleşmelerin yoğun olabileceği bir gün.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün odağında işin, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Günün ilk yarısında işin ve kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin yoğun olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin veyahut günlük işlerinde telaşların, koşturmacan da olabilir. Aile bireyleriyle birtakım görüşmelerin ve kararların olabilir. Gün genelinde aşk hayatın ve ikili ilişkilerin açısından şanslı etkileri altında olacaksın. Yalnız bir Terazi isen yeni karşılaşmalar açısından değerlendirebileceğin, şanslı bir gün. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili birtakım sürprizler yaşayabilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Günün ilk yarısında çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin veyahut partnerinde iletişimin görüşmen olabilir. Aynı zamanda birtakım ekstra masraflarının ve para çıkışlarının olması da mümkün. İletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Yalnız Akrepler için aşk hayatları açısından destekleyici bir zaman dilimi. Gün genelinde evinle, aile bireylerinle ve gayrimenkul konuları ile ilgili birtakım şansların ve fırsatların olabilir. Ailenden destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle spontane bir program yapabilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında aile bireylerinin sağlığı ile ilgili veyahut aile bireyleriyle ilişkinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Evinle veyahut gayrimenkulle ilgili de birtakım telaşların olabilir. Gün genelinde partnerinle iletişimin açısından veyahut çocuğunun eğitimi ile ilgili şanslı etkiler devrede olacak. Yalnız bir Yay isen yeni karşılaşmalar konusunda son derece destekleyici etkilerin var. Aynı zamanda çocuk isteyen Yaylar için de güzel haberler olabilir. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında yakın çevre, iletişim, seyahat, eğitim ve ticaret yer alıyor. Günün ilk yarısında iletişimin ve sosyal hayatın hareketli olabilir. Sosyal çevrenle veya partnerinle görüşebilir, haberleşebilirsin. Fakat iletişimde tepkisel ve agresif tavırlara dikkat etmende fayda var. Solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Gün genelinde maddi konularla ilgili ailenden destek görebilirsin veyahut ailenle ilişkilerinde öz değer algını güçlendirebilirsin. Para girişlerin, gelir artışların olabilir. Akşam saatlerinde ise çocuğunla ilgili veyahut aşk hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında gelirlerin, kazançların ve maddi konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında kariyerin ve gelirlerin açısından destekleyici etkilerin var. Fakat partnerinle ilişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Aynı zamanda, para harcama eğilimin fazla olabilir. Gelirlerinle alakalı geri planda bazı planlamalar yapabilirsin. Gün genelinde yakın çevrenden, kardeşlerinden destek görebilirsin. İletişim, ticaret, eğitim ve seyahatle ilgili de şanslı etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise evine bazı masraflar yapabilir, evin için bir şeyler alabilirsin. Ailenle ilgili birtakım sürpriz gelişmeler de yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında iletişim, ticaret, sosyal çevren ve maddi konular yer alıyor. Günün ilk yarısında yayıncılık,eğitim, seyahat ve ticari işler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat aile bireyleri ile iletişimin de tepkisel yaklaşımlara ve agresif tavırlara dikkat etmende fayda var. Sosyal hayatının, iletişiminin, görüşmelerinin, konuşmalarının yoğun akacağı bir zaman dilimi. Gün genelinde de maddi konularla ilgili şanslı ve destekleyici etkilerin var. Geri planda yürüttüğün işlerden kazanç elde edebilirsin. Aynı zamanda bir sağlık gündemin varsa çözüm bulabilir, tedavi olabilirsin. Akşam saatlerinde ise sürpriz bir haber alman mümkün. Sevgiyle kal.