Gündem

Günlük burç yorumları (24 Şubat 2023)

24 Şubat Cuma gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, sabah saatlerinde sosyal çevrenden saygı duyduğun kişilerle ya da devlet kurumlarıyla görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda sorumluluklarının üzerinde baskı yarattığını hissedebilirsin. Öğle itibariyle de maddi konular ve sağlığın senin için ön plana çıkacaktır. Gün genelinde, sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerle alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise öz değer algın güçlenebilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, sabah saatlerinde işinle ya da sağlığınla ilgili sorumluluklarını yerine getirebilirsin. Bir yandan da yayıncılıkla, hukuki konularla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Öğle itibariyle ise enerjin ve motivasyonunun yükselecektir. Gün genelinde de sosyal çevrenle, arkadaşlarınla iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise kendinle ve dış görünüşünle ilgilenebilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, sabah saatlerinde yayıncılıkla, hukuki konularla ya da uzakta yaşayan aile büyüklerinle ilgili sorumluluklarını yerine getirebilirsin ve işlerini halledebilirsin. Bir yandan da sağlığın ya da finansal konular nedeniyle üzerinde bir baskı hissedebilirsin. Öğle itibariyle odağın değişiyor ve sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde de işin, kariyerin ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Kadersel çözümlenmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise sezgilerin güçlenebilir, hassasiyetlerin artabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde sağlığınla ya da işinle, finansal konularınla ilgili görüşmeler yapabilir ve sorumluluk alabilirsin. Bir yandan da partnerinin baskısını üzerinde hissedebilirsin. Öğle itibariyle de odağın değişiyor ve sosyal hayatın, sosyal ilişkilerin senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise turizmle, yayıncılıkla, çocuğunun eğitimiyle, seyahatle ve aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde de arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabah saatlerinde hukuki konularla ya da eğitimle ilgili görüşmeler yapabilirsin. Eşinle ya da aile büyüklerinle de görüşmeler yapabilirsin. Bir yandan da sorumluluklarınla, sağlık konularıyla ya da işinle ilgili üzerinde bir baskı hissetmen mümkün. Öğle itibariyle de odağın değişiyor ve kariyerin, işin senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise sağlığınla ya da finansal konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Miras, nafaka, vergi, ailenin parası ve gayrimenkulle ilgili bazı çözümlenmeler yaşayabilirsin.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, sabah saatlerinde sağlığın, işin ya da finansal konularınla ilgili birtakım işlerini halledebilir, sorumluluklarını yerine getirebilirsin. Bir taraftan da çocuğunla ya da partnerinle ilişkinde bazı streslerin olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Öğle itibariyle de odağın değişiyor ve seyahat, turizm, hukuki konular senin için ön plana çıkıyor. Gün gelirinde ise ticari işlerin, ikili ilişkilerin ve iletişimin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde de uzun zamandır görüşmediğin, konuşmadığın bir yakınından haber alabilirsin.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, sabah saatlerinde çocuğunla veya partnerinle ilgili birtakım sorumlulukların olabilir. Bazı haberler alabilir ve bazı görüşmeler yapabilirsin. Bir yandan da aile büyüklerinle ilişkilerinde gerginliklerin olabilir. Öğle itibariyle de odağın değişiyor ve sağlık ve finansal konular senin için öne çıkıyor. Gün genelinde ise maddi konularla ya da sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Kadersel çözümlenmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde de parasal gündemlerin olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, sabah saatlerinde evinle ya da ailenle ilgili bazı sorumluluklarını yerine getirebilir, işlerini halledebilirsin. Bir yandan da iletişimde manipülatif ve gergin etkiler söz konusu olabilir. Öğle saatleri itibariyle de odağın değişiyor ve ikili ilişkiler senin için öne çıkıyor. Gün genelinde ise aşk hayatın ve ilişkilerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Canını sıkan problemleri çözümleyebilirsin. Akşam saatlerinde de eşinle ya da partnerinle bir araya gelebilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, sabah saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, çocuğunla ya da partnerinle iletişimin yoğun olabilir. Aynı zamanda ilişkilerinde, iletişiminde gerginlikler söz konusu olabilir. Öğle saatleri itibariyle de odağın değişiyor ve sağlığın, işin, sorumlulukların senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise aile bireyleriyle ilişkilerin, aile bireylerinin sağlığı ve gayrimenkul konularıyla ilgili bazı çözümlenmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde de koşturmacan yoğun olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde maddi konularla ya da evinle, ailenle ilgili bazı işlerini halledebilir ve sorumluluklarını yerine getirebilirsin. Bir yandan da aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım gerginliklerin olabilir. Öğle itibariyle de odağın değişiyor ve çocukların, aşk hayatın senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise iletişimle, ticaretle, seyahatle ve çocuklarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bazı çözümlenmeler yaşayabilir ve yakın çevrenin desteğini görebilirsin. İletişiminin, sosyal hayatının hareketli olabileceği bir gün seni bekliyor.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, sabah saatlerinde eğitim, seyahat ya da yakın çevrenle ilgili bazı gündemlerin ve sorumlulukların olabilir. Bir yandan da iletişimde gergin etkilerin altında olabilirsin. Öğle itibariyle de odağın değişiyor ve evin, ailen senin için öne çıkıyor. Gün genelinde ise finansal konularla, gelirlerin ve kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin ya da gelir artışın olabilir. Akşam saatlerinde de ailenle görüşebilir, evinle ilgilenebilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, sabah saatlerinde sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili işlerini halledebilirsin. Bir yandan da sosyal çevrenle ilişkilerinde birtakım gerginliklerin olabilir. Öğle saatleri itibariyle de odağın değişiyor ve yakın çevren, kardeşlerin, iletişimin ve ticari konuların senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise seyahat, ticaret, iletişim, yakın çevre ilişkileri ve eğitim açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde de yakın dostlarınla bir araya gelebilirsin.