Gündem

Günlük burç yorumları (25 Şubat 2023)

25 Şubat Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün odağında sağlığın, maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, parasal konularla ilgili birtakım sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Beklenmedik kazançlar elde edebilirsin. Aynı zamanda tepkisel ve fevri çıkışların, gergin bir ruh halin olabilir. Ani farkındalıklar yaşaman da mümkün. Gece saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle iletişiminde bazı problemleri yaşayabilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün Ay, burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde de aceleci, hızlı ve tepkisel olman mümkün. Sakarlıklara ve ani kararlar vermemeye dikkat etmende fayda var. Sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi olduğunu da söylemek isterim. Gece saatlerinde ise zihnin bir miktar dolu ve karmaşık olabilir. Biraz zihnini susturup rahatlamaya çalışmak sana iyi gelebilir. Polemiklerden uzak durmanı öneririm.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, sağlığınla ya da geri planda yürüttüğün işlerle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. İç dünyanda bazı isyanların olması da mümkün. Gece saatlerinde ise kararsızlıkların, kafa karışıklıkların ve gerginliklerin olabilir. Akrabalarınla, kardeşlerinle anlaşmazlıklar da yaşayabilirsin. Polemiklere girmemende fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında sosyal çevren, sosyal ilişkilerin ve sosyal hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, bazı tanıdıklarınla sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir veyahut ani sosyal planlar yapabilirsin. Arkadaşlarından, yakınlarından beklenmedik haberler alman da mümkün. Gece saatlerinde ise kardeşinin veya bir yakınının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Arkadaşlarınla anlaşmazlıklar da yaşayabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde sürpriz gelişmelere açık etkiler var. İşinle, kariyerinle ilgili beklenmedik durumlar gelişebilir. Aynı zamanda tepkiselliğe ve fevriliğe de müsait bir zaman dilimi. Akşam ve gece saatlerinde ise insanlarla ilişkilerinde, iletişiminde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Partnerinle de iletişiminde anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. İkili ilişkilerinle alakalı bazı sorgulamalar da yapabilirsin.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün odağında yayıncılık, seyahat, hukuksal konular, uzaklar ve uzak tanıdıklar yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, uzaklarda yaşayan tanıdıklarından sürpriz haberler alabilir ya da ani seyahat programları yapabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise ticari konularla ilgili bir şeyleri kafana fazlaca takabilirsin. Gereksiz kaygıya ve endişeye dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda senin, bir yakınının ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili hassasiyetler olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, maddi konularla ya da sağlığınla ilgili beklenmedik durumlar ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Değişim isteği ya da isyan duygusu yoğun olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise çocuğunun sağlığı, maddi konular, akrabaların ya da aşk hayatınla ilgili kafanı meşgul eden bazı durumların olması mümkün.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, partnerinle ya da işbirliği yaptığın diğer insanlarla ilişkilerinde gerginlikler, agresif yaklaşımlar olabilir ya da sürpriz durumlar gelişebilir. Akşam ve gece saatlerinde ise aile bireyleriyle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların olabilir. Fakat iletişiminde yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde işin ya da günlük işlerinle ilgili beklenmedik yön değişiklikleri yaşayabilirsin. İş yoğunluğun ve günlük koşturmacan fazla olabilir. Sağlığınla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise kardeşlerinle, akrabalarınla ve yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Fakat yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında çocuğun ve aşk hayatın yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, çocuğunla veya partnerinle ilişkinde sürpriz durumlar gelişebilir. Veyahut çocuğunla ilgili birtakım isyanların, streslerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise çocuğunun sağlığı ya da partnerinle iletişiminle alakalı birtakım gündemlerin olabilir. Maddi konularla ilgili akrabalarınla ya da yakınlarınla görüşmeler de yapabilirsin.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, aile bireyleriyle ilişkilerinde ya da evinle ilgili konularda sürpriz durumlar gelişebilir. İlişkilerinde tepkisel ve gergin olman da mümkün. Akşam ve gece saatlerinde ise kardeşlerinle, yakın dostlarınla veyahut ailenle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, akrabaların, ticari işlerin, eğitimin ve seyahat planların yer alıyor. Öğleden sonraki saatlerde, iletişimin hızlı akabilir ve ani planlar yapıp hızlı kararlar alabilirsin. Sürprizlere açık bir zaman dilimi olacaktır. Gece saatlerinde ise kardeşinle ya da yakın çevrenle ilgili sağlık gündemlerin olabilir. Aile bireyleriyle ya da evinle ilgili geri planda kafana takılan bazı şeyler de olabilir.