Gündem

Günlük burç yorumları (26 Şubat 2023)

26 Şubat Pazar gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün maddi konular senin için ön plana çıkıyor. Günün ikinci yarısında, sosyal hayatında ve planlarında engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin, planların değişebilir. Aile büyüklerinle ilgili de bir gündemin olabilir. Aynı zamanda maddi konularla ilgili güçlü kişilerle ya da aile büyüklerinle görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve kardeşlerin, yakın çevre ilişkilerin senin için ön plana çıkıyor. İletişiminde yoğunluk söz konusu olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, günün ilk yarısında sorumlulukların ve iş yoğunluğun artabilir. Kendini baskı altında hissedebilirsin. İşin ve kariyerinle ilgili de engel ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Günün ikinci yarısında da bazı uzak tanıdıklarınla, güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsin ve desteklerini görebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve maddi konular, gelirlerin, kazançların, öz değer algın senin için ön plana çıkıyor.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında eğitimle, yayıncılıkla ya da uzakta yaşayan aile büyüklerinle ilgili karamsarlıklara kapılabilirsin. Sağlığınla ya da bazı tanıdıklarınla ilgili sorumlulukların üzerinde baskı yaratabilir. Günün ikinci yarısında ise finansal konularla ya da senin sağlığın veya aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise enerjin ve motivasyonun yükseliyor, iletişimin artıyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün sosyal çevren ve sosyal hayatın senin için ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında finansal konularla, sağlığınla ya da sosyal çevrendeki kişilerle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Karamsarlıkların ve kaygıların artabilir. Günün ikinci yarısında da sosyal hayatın ve görüşmelerin yoğun olabilir. Saygı duyduğun güçlü kişilerle bir araya gelebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve geri plandaki konular, iç dünyan, sağlığın önem kazanıyor.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün senin için sorumlulukların ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında kariyerinle ilgili aile büyüklerinle birtakım görüşmeler yapabilirsin. Fakat üzerinde baskı hissedebilirsin ve karamsarlıkların, kaygıların açığa çıkabilir. İnsanlarla ilgili yükleneceğin sorumluluklar, kendini baskı altında hissettirebilir. Günün ikinci yarısında da aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda kendinle ilgili aldığın kararlarda güçlü irade sergileyebilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın ve arkadaşların senin için ön plana çıkıyor.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün senin için seyahat, uzaklar, yayıncılık, eğitim ve uzakta yaşayan tanıdıkların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında işlerinle, kendi sağlığınla, uzakta yaşayan tanıdıklarının sağlığıyla, seyahatlerinle veyahut eğitiminle ilgili bazı karamsarlıkların, kaygıların, engel ve gecikmelerin olabilir. Seyahat edeceksen tedbirli olmanı öneririm. Günün ikinci yarısında da çocuğunun eğitimiyle veyahut aşk hayatınla ilgili gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve iletişimin artıyor.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün senin için sağlık ve finansal konular ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında maddi konularla, çocuğunla ya da aşk hayatınla ilgili birtakım karamsarlıkların ve kaygıların olabilir. Günün ikinci yarısında da aile içinden güçlü kişilerle maddi konularınla ilgili ya da gayrimenkul konuları ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve uzakta yaşayan tanıdıkların, yayıncılık işlerin, seyahatlerin gibi konular öne çıkıyor.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün senin için işbirliği içinde olduğun diğer insanlar öne çıkıyor. Günün ilk yarısında aile büyüklerinle ilgili ekstra sorumluluk yüklenmen gerekebilir ve bu sana zor gelebilir. Ailenle ilgili karamsarlıklara da kapılabilirsin. Aynı zamanda gayrimenkul konularıyla ilgili engel ve gecikmelerde karşılaşman mümkün. Günün ikinci yarısında da kardeşlerinle ve yakın çevrenle iletişimin artıyor. Akşam saatlerinde ise finansal konular ve sağlık senin için önem kazanıyor.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün senin için sorumlulukların, sağlığın ve günlük işlerin öne çıkıyor. Günün ilk yarısında senin, kardeşinin ya da yakın çevrenden bir kişinin sağlığıyla ilgili bir gündemin olabilir. Aynı zamanda eğitimle ilgili de birtakım sorumlulukların olabilir. Günün ikinci yarısında da sağlığın ya da maddi konularınla ilgili bazı görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve ikili ilişkilerin senin için ön plana çıkıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün senin için çocukların ve aşk hayatın öne çıkıyor. Günün ilk yarısında çocuğunun sağlığı ya da çocuğunun masraflarıyla ilgili bazı sorumlulukların, streslerin ya da karamsarlıkların olabilir. Günün ikinci yarısında da partnerine ya da çocuğuna destek verebilirsin. Çocuğunla ilgili, önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve günlük işlerin, sorumlulukların, sağlığın ve evcil hayvanların senin için ön plana çıkıyor.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün senin için evin ve ailen öne çıkıyor. Günün ilk yarısında ailenle ya da evinle ilgili bazı sorumluluklar üstlenebilirsin. Karamsarlıkların ve kaygıların da yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında da gayrimenkul konularıyla, geri planda yürüttüğüm işlerle ya da sağlığınla alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların, hayatın keyifli yanları senin için önem kazanıyor.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevren, eğitimin ve seyahat konuların öne çıkıyor. Günün ilk yarısında senin ya da yakın çevrenden birinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin ve sorumlulukların olabilir. Karamsarlıklara da eğilimin olabilir. Günün ikinci yarısında da iletişimin, sosyal hayatın ve görüşmelerin yoğun olabilir. Sosyal çevrenden güçlü kişilerle bir araya gelebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve evin, ailen senin için ön plana çıkıyor.