Yaşam

Günlük Burç Yorumları (27 Nisan 2023)

Habertürk yazarı Rümeysa Ergüden, 27 nisan Perşembe gününde burçları nelerin beklediğini analiz etti.

Abone Ol

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Yaptığınız bazı planları değiştirmek sizi ilk varış noktanızdan daha iyi bir yere götürebilir. Birisi sizi aklınızdakinden tamamen farklı bir yolculuğa sürüklediğinde, fikirleriniz ansızın değişebilir. Şimdiye kadar inandığınız şeylere güveniyor olabilirsiniz ancak bu yeni fikirler öncekilerden çok daha eğlenceli ve rahatlatıcı olmalıdır. Bilinmeyen bir yola çıkarken yanınızda tanıdık simalar olması güvende hissetmek için size yardımcı olabilir ve beklediğinizden daha fazla ilerlemenize izin verebilir. Eğlenceli sürprizlere açık olun. Siz onları hayatınıza kabul ettiğiniz sürece, daima daha iyi bir seçenek sizin için hazırlanıyor olacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR Çok yakında oldukça şükran duyacağınız bir sürpriz veya hediyeyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle maddi getirisi olan bir fırsat veya sizi bir yükten kurtaracak olan bir jestle karşılaşabilirsiniz. Hatta bir süre önce çok isteyip sonra unuttuğunuz bir şey şimdi ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizle derin ve iyi sohbetler de mümkündür, bu yüzden arkanıza yaslanın ve evrenin sizinle paylaşmak istediği hediyelerin tadını çıkarın. Bunu, bir süredir verdiğiniz çabaların ve çektiğiniz acıların bir tesellisi olarak görebilirsiniz. Aslında hiçbir şey size karşılıksız olarak verilmiyor. Sahip olduğunuz ve kazandığınız her şeyin bedelini çoktan ödediniz, gönül rahatlığıyla eğlenebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Kişisel bir özelliğinize bakış açınız her an değişebilir. Daha önce kendinizde bir kusur olarak gördüğünüz bir şeyi, olumsuzluklarından çok faydalarını gösteren yeni bir ışık altında görebilirsiniz. Muhtemelen başkaları bunu sizden çok daha önce fark etmiştir. Belki birileri size iltifat edecek ve onların bakış açısının daha anlamlı olduğunu size gösterecek. Övgülere ve iltifatlara inanmakta çekimser olmayın. Az bile söylüyorlar! Kendinize karşı başka insanlara olduğundan çok daha fazla eleştirel yaklaşıyor olabilirsiniz ve bu haksızlığa artık bir son vermelisiniz. Biraz öz sevgi çalışması yapmak, oldukça iyi gelebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Bugün her şey, tahmin edemeyeceğiniz sihirli bir şekilde gelişiyor gibi görünebilir. Yapmanız gereken eylemler hakkında endişelenmiş olabilirsiniz ancak bu düşünceleriniz birer birer eriyebilir. İnsanlar, sormanıza bile gerek kalmadan yol boyunca sizi desteklemek için ortaya çıkabilir, bu yüzden bırakın hayatın akışı sizi gitmeniz gereken yere götürsün. Teker teker ele aldığınızda aslında dert edindiğiniz şeylerin ne kadar küçük, somut ve çözülebilir olduğunu fark edebilirsiniz. Birazcık şansa ihtiyacınız olduğu doğru ancak neden buna zaten sahip olmadığınızı düşünüyorsunuz? Her şey yolunda ve bu yol da sizi en iyisine götürecek şekilde ayarlı.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Bugün ne kadar kalabalıksanız o kadar işleriniz kolaylaşır. Bir grup insan yardım teklif ederse, bunu kabul edin. Tek kişilik planlar büyük olasılıkla tüm gün sürerken, yakın çevrenizin veya iş arkadaşlarınızın devreye girmesine izin vermek, büyük bir zaman tasarrufu sağlamalı ve yapılacaklar listenizin uçup gitmesini sağlamalıdır. Birlikte eğlenceli zamanlar geçirmeniz mümkündür. Her şeyi tek başınıza yapmanız gerektiğini düşünerek kendinizi bu avantajlardan alıkoymayın. Arta kalan vaktiniz ve tasarruf ettiğiniz enerjinizle, kişisel bazı işlerinizi yoluna koymanız ve hatta bir süredir özlemini çektiğiniz molaya kavuşmanız mümkün!

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR Bugün, hata olarak gördüğünüz bir davranışınızla bile insanları etkilemeniz mümkün. Kendiniz için oluşturduğunuz yüksek standartlarınıza ulaşamasanız bile, ortaya harika bir iş çıkarıyorsunuz ve siz hariç herkes bundan memnun. Kimse zihninizin içinde ne olduğunu bilemeyeceğinden, siz neyi yansıtırsanız ona inanacaklar. Başınızı dik tutun ve övgüleri kabul edin. Bugün ayrıca aşk hayatınızda da şansınız yaver gidebilir. Karşınıza çıkan birkaç tesadüf, işleri tam olarak olmasını istediğiniz şekle getirmek için her şeyi hazırlıyor. Bu fırsatları kullanmak ve aksiyon almaksa size kalmış!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Şimdi, biriyle olan ilişkiniz size kariyer alanında da çok fazla şey katabilir. Şu anda kendinizi ekstra açık fikirli ve iyimser hissediyor olabilirsiniz. Bir arkadaş veya iş ortağı gibi işbirliği yaptığınız biri üzerinde olumlu bir etki yaratmak, aynı zamanda yaşadığınız kişisel zorluklarda da desteklenmenize yol açabilir. Bir projede yardıma ihtiyacınız olabilir ve sizi önemseyen insanlar size tavsiye ve hatta mali destek sunabilir. Birisi size yardım etmeyi umuyor olabileceğinden, bugün neye ihtiyacınız olduğunu belli etmekten çekinmeyin. İnsanlar size yardım teklif ettiğinde ise bunun onların fikri olduğunu unutmayarak, fazla alçakgönüllü olmamaya çalışın.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER Bir gecikme aslında mümkün olan en iyi seçimi yapmanıza yardımcı olabilir. Bir projenin başlaması sizi heyecanlandırmış olabilir ancak yavaşlamalar veya gerekli düzeltmeler sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Özellikle, bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı varsa, atlamaktan çekinmeyin! Bunu yapmak, onlara aranızdaki bağı geliştirmek istediğinizi gösterebilir ve çok fazla çaba sarf etmeden çok ihtiyaç duyulan yardımı sağlar. Zorluklardan birbirinize yaslanarak çıkabildiğiniz insanlar bulduğunuzda, ömür boyu sürebilecek ve güvenilir dostluklar edinmiş olacaksınız. Gireceğiniz zahmet kesinlikle buna değer!

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Ortak bir plan tarafınıza yanlış ulaştırılabilir veya siz yanlış anlamış olabilirsiniz ancak muhtemelen bu hali sizin için çok daha iyi sonuçlanacak. Biriyle buluşmayı veya bir gruba bir şey sunmayı ummuş olabilirsiniz ancak buna hazırlıksız hissedebilirsiniz. Neyse ki, görüşmeniz veya sunum yapmanız gereken kişilerce bir erteleme yapılma olasılığı yüksektir! Araştırmak ve pratik yapmak için fazladan zamanınız varsa, bundan yararlandığınızdan emin olun, böylece daha sonra istediğiniz şekilde güvenli, gösterişli sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu şansın sonsuza dek devam edeceğini düşünerek işi yokuşa sürmekten kaçının.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Bazen riskler en iyi sonuçları getirebilir. Kutunun dışına çıkmak, yaratıcı olmak ve olayların kendi akışında gerçekleşmesine izin vermek sizi şaşırtıcı derecede hoş sonuçlar üretmeye yönlendiriyor. Normalde sohbet etmeyeceğiniz biriyle sohbet başlatabilir veya benzersiz yaratıcı yöntemler, yeni moda stilleri deneyebilirsiniz. Evinizi düzenlemek, gardırobunuzu yenilemek ve bir sanat eseri yaratmak inanılmaz sonuçlara yol açabilir. Adeta bir mucit gibi, hem kendinizi hem de dünyayı keşfediyorsunuz. Bunun özgür bir ortamda gerçekleştiğine ve eski, işe yaramaz düşünce kalıplarının ayağınıza dolanmadığına emin olun.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Bazı ufak aksilikler olsa da bugün eğlenceli zamanlara yol açabilir. Görmeyi beklemediğiniz biriyle karşılaşabilirsiniz ve sizi başka türlü haberdar olmayacağınız bir etkinliğe davet edebilirler. Çok ani olduğundan veya oradaki kimseyle bağlantı kuramayacağınızdan endişeleniyor olsanız bile, bunun bilinmeyene bir şans vermeniz gereken türden bir gün olduğuna güvenin! Sadece otantik olarak kendiniz olun ve enerjinizle kimin bağlantı kurduğunu görün. En kötü ihtimal zamanınızı boşa harcamak olacaktır ama çok daha yüksek bir ihtimal, bugünün sizin için oldukça değiştirici ve belirleyici olacağı yönünde!

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR Yaşanan bazı gecikmeler planlarınızda aksiliğe yol açabilir ancak bu durum dinlenmenize izin vererek sizin için daha iyi sonuçlanabilir. İster bir gezi iptal edilsin, ister bir başkası tarafından üzerinizdeki bir sorumluluk kaldırılsın, günlük hayatınızın koşuşturmacasına ara vermek için bu boş alanı kullanmak oldukça gerekli. Günü evde dinlenerek veya ailenizle normalde olduğundan daha fazla zaman geçirmek için ayırmak canlandırıcı olmalıdır. Boş zamanınızda üretken olamadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin, daha sonra çalışmak için yeteri kadar zamanınız kesinlikle olacak ancak verimli bir enerji için şimdi dinlenmeniz gerekiyor.