Gündem

Günlük burç yorumları (28 Şubat 2023)

28 Şubat Salı gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, dinç, aktif ve iletişimin yoğun bir şekilde güne başlayabilirsin. Sabah saatlerinde görüşmelerin ve konuşmaların yoğun olacaktır. Bir yandan da gergin olabilirsin. Fevri çıkışlarda bulunmamaya özen göstermende fayda var. Akşam saatlerinde ise kafa karışıklıkların, kararsızlıkların, yanılgıların ve konsantrasyon problemlerin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrendeki kişilerle, dostlarınla ya da kardeşlerinle görüşmeler ve konuşmalar da gerçekleştirebilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, sabah saatlerinde, sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili birtakım hareketliliklerle güne başlaman mümkün. Para girişleri ya da para ile ilgili görüşmelerin olabilir. Bir miktar gergin de olabilirsin. Akşam saatlerinde ise bir arkadaşının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde alınganlıklar, hassasiyetler de yaşayabilirsin. Aynı zamanda eğitimin veya işinle ilgili de bazı görüşmeler yapabilir, kararlar verebilirsin. Kardeşlerinle konuşabilir, görüşebilir, haber alabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, oldukça hareketli, aktif ve enerjik bir şekilde güne başlayabilirsin. İletişimin, haberleşmen yoğun olabilir. Fakat bir miktar agresif ve tepkisel olman da mümkün. Akşam saatlerinde ise kariyerinle ilgili hayalperest yaklaşımlar sergileyebilirsin. Gerçekçi olmanda fayda var. Aynı zamanda duygusal hassasiyetler gösterebilir, alınganlıklar yaşayabilirsin. Kaygı ve evhamdan uzak durmaya çalışmanı öneririm. Bununla birlikte, uzakta yaşayan yakınlarından, kardeşlerinden haber alabilir ve görüşebilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Veyahut iç dünyanda bazı gerginliklerin olabilir. Akşam saatlerinde ise bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların ve duygusal hassasiyetlerin olabilir. Yanılgılara ve kandırılmalara dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda kardeşlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Finansal konularla, ödemelerle, vergilerle ve maddi konularla ilgili de bazı kararların ve görüşmelerin olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, hareketli ve enerjik bir şekilde güne başlayabilirsin fakat fevri çıkışlara ve gerginliklere de müsait bir zaman dilimi söz konusu olabilir. İletişimin yoğun olacaktır. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerinde, ortaklıklarında gereksiz alınganlıklar, hayal kırıklıkları ve hayalperest yaklaşımlar sergileyebilirsin. Aynı zamanda işinle ilgili görüşmeler yapabilir ya da kardeşlerinle haberleşebilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabah saatlerinde, sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun bir şekilde güne başlayabilirsin. Haberleşmen aktif ve hızlı olabilir. Akşam saatlerinde ise bir tanıdığının sağlığı ile ilgili bir gündemin olabilir. Duygusal hassasiyetlerinin olması da mümkün. Aynı zamanda sosyal hayatının, ikili ilişkilerinin ve diyolaglarının yoğun olabileceği bir zaman dilimi olacaktır. Yakınlarınla görüşebilir, bir araya gelebilirsin.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, sabah saatlerinde yayıncılık, eğitim, seyahat ya da uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bir haber ya da mesaj alabilir, bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığın ile ilgili bazı kaygıların ve kafa karışıklıkların olabilir. Günlük işlerini toparlamakta biraz zorlanabilirsin. Aynı zamanda, uzun zamandır görüşmediğin bir tanıdığından ya da sana ilgi duyan birinden bir haber alabilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, sabah saatlerinde, sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili bir gündemle güne başlayabilirsin. Para konularında hareketliliklerin veyahut bankalarla görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili kaygılar, hayal kırıklıkları, kararsızlıklar, kafa karışıklıkları ya da endişeler yaşayabilirsin. Çocuğunun ya da partnerinin sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinle, akrabalarınla ve aile bireyleriyle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, sabah saatlerinde haberleşmen, iletişim trafiğin ve görüşmelerin yoğun olabilir. İkili ilişkilerinde bazı girişimlerin olabilir fakat gerginliklere ve fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise evinle, gayrimenkul konularınla ya da aile bireyleriyle ilişkilerinle ilgili kafa karışıklıkları, belirsizlikler, kararsızlıklar yaşayabilirsin. Aynı zamanda kardeşinle ya da yakın çevrenden kişilerle görüşebilir, haberleşebilir, bir araya gelebilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde koşturmacayla güne başlayabilirsin. Sağlıkla ya da günlük işlerinle ilgili hareketliliklerin olabilir. Akşam saatlerinde ise işinle ya da sağlığınla alakalı belirsizlikler, kafa karışıklıkları ya da kararsızlıklar yaşayabilirsin. Maddi konularla ilgili de yeni kararlar verebilir, yakınlarınla görüşmeler yapabilirsin. Para girişlerin de olabilir. Çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, sabah saatlerinde partnerinle ya da çocuğunla iletişimin yoğun olabilir. Fakat gerginliklere ve fevri çıkışlara dikkat etmeni öneririm. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili kafa karışıklıkların, belirsizliklerin ya da kararsızlıkların olabilir. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile ilgili de bazı gündemlerin ya da kararların olabilir. İlişkinle ilgili de bir karar vermen mümkün.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, sabah saatlerinde aile bireyleriyle iletişimin yoğun olabilir. Fakat anlaşmazlıklar ve gerginlikler de yaşaman olası. Gayrimenkul konuları ile ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığıyla ya da evinle ilgili bazı kafa karışıklıkları, belirsizlikler ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinle ve yakınlarınla da görüşmeler yapabilirsin. Çocuğunun sağlığı ya da eğitimi ile ilgili bazı görüşmeler yapman da mümkün.