Yaşam

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2023)

Habertürk yazarı Rümeysa Ergüden, 29 Mart çarşamba gününde burçları nelerin beklediğini analiz etti.

Abone Ol

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Herkes sizin kadar maceraperest olmayabileceğinden, bugün birçok yola tek başınıza çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Zorlamayla keyifli bir yol arkadaşı edinemeyecek olsanız da bir eşlikçi bulamadığınız için hayallerinizden de vazgeçmeyin. İstediğiniz şeyleri yapmaya koyulun, bu zaten sizi onları seven insanlarla bir araya getirerek güzel dostluklara yol açabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR Bir süredir hayatınızın merkezinde sayılabilecek ve sizi oldukça üzen bir aile dramasını bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla ilgili tatsız tartışmaları geride bırakmaya hazırsınız. Geçirdiğiniz birkaç gün ne kadar zorlayıcı olursa olsun şimdi bunların hepsi geride kalıyor. Önemli olan her zamanki gibi kurduğunuz bağlar ve anılar olacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Sorumluluklarınız ve yapılacaklar listeniz konusunda sıkı bir diyete girmeyi ciddi olarak düşünme zamanı gelmedi mi? Herkesi memnun etmek ve en ufak arzunuzdan dahi vazgeçmemek için ruhsal veya bedensel sağlığınızdan olmak üzeresiniz. Devredebileceğiniz yüklerinizi devredin ve bazı şeylerden de vazgeçin. Hak edilmiş bir moladan daha önemli hiçbir şey yok.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Altıncı hissiniz birçok farklı şekilde size ulaşmaya çalışıyor olabilir. Başlayacağınız bir iş veya bir insan hakkında kötü kokular seziyorsanız, bunu dikkate alın. Bilgelik her zaman düşünce yoluyla gelmez ve yanlış bir şey yapmaktansa hiçbir şey yapmamak daha iyi olabilir. Yine de konu aşk hayatınız olduğunda bunun duygularla karmaşıklaşan bir şüphe olabileceğini de aklınızdan çıkarmayın.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Üzerinde hiçbir değişim gücünüzün olmadığı bir konu hakkında ne kadar düşünürseniz düşünün, yalnızda kendinizi üzeceksiniz. Yapmanız gereken her neyse onu en iyi şekilde yapıp şansın sizinle olmasını dileyin ve vaktinizi daha fazla harcamayın. Odağınızı romantik hayatınıza kaldırdığınızda, gerçekleşebilecek birçok olasılık gözünüzde daha belirgin bir hal alabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR Bugün işyerinde veya başka bir yerde, gözlem altında olabilirsiniz. Özellikle yapacağınıza dair teminat verdiğiniz şeyleri atlamamaya özen gösterin. Hatanızı kollayan bazı kötü niyetli kişiler olabilir ancak bu ilgiyi lehinize de çevirebilirsiniz. Harika bir fikriniz varsa bunu kendinize saklamak yerine paylaşın, tahmin ettiğinizden daha fazla takdir toplayabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Eğer doğru hamleleri yaparsanız bugün kendinizi zirveye oldukça yaklaştırabilirsiniz. Hayat size tam da ihtiyacınız olan nitelikte insanları getiriyor ancak onlara ulaşmayıp iletişim kurmazsanız bir fayda sağlayamazsınız. Size daha yakın insanlardan beklentilerinizi de dile getirin. Yardım talep ederseniz, bulacaksınız!

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER Bugünlerde hedef ve planlarınızı kendinize saklamak akıllıca bir hareket olabilir. Maalesef herkes sandığınız kadar iyi niyetli değil. Eğer içinizde tutmak istemeyeceğiniz kadar güzel haberleriniz veya paylaşarak hafifletmek istediğiniz endişeleriniz varsa mesafe olarak uzak ancak kalben size yakın biriyle konuşmak en iyisi olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Şimdi tuttuğunuz dileklerin gerçekleşmesi çok olası ve bu durum bilinçaltınız için de geçerli. Ne düşündüğünüze dahi çok dikkat edin. Bu, zihninizi daha olumlu bir şekilde çalıştırmak için iyi bir egzersiz haline gelebilir. Neyi nasıl gördüğünüzü biraz da siz belirliyorsunuz, bundan sonrası için masallara inanmayı seçin.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Maddi olarak kazançlarınızı arttırmak istiyorsanız, şimdi bunu sağlayacak yöntemi keşfediyor olabilirsiniz. Aklınıza birçok fikir geliyor ancak hangilerinin gerçekten işe yaradığını anlayabilmek için teker teker denemek anlamsız olacak. Fikrine güvendiğiniz birine danışmak sizi maddi ve manevi gereksiz yorgunluklardan koruyabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Bugün yerinizde durmamaya çalışın. Her şey sizin için bereketli ve verimli bir halde ancak bunu değerlendirmezseniz bir faydasını göremezsiniz. Hayal ettiğiniz ne varsa ona mutlaka biraz zaman ayırmaya çalışın. Miktarından bağımsız olarak bugün zihin ve beden yoluyla gerçekleştirdiğiniz her şey, ilerleyen zamanlarda sizi takip edecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR Zihniniz bugün daha çok maddi konulara takılmış durumda. Finansal olarak beklediğiniz büyük bir harcamaya hazırlıklı olmak için gerçekten de şimdiden çalışmanız gerekiyor olabilir. Bununla birlikte bu yolda tek başınıza olmak zorunda değilsiniz. Muhtemelen size içten bir şekilde yardım edebilecek insanlar var ancak bu konuyu konuşmadığınız için, sizi duyamıyorlar.