Gündem

Günlük burç yorumları (3 Mart 2023)

3 Mart Cuma gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, sabah saatlerinde yoğun rüyalarla ve hayalperest yaklaşımlarla güne başlayabilirsin. İyimser ve duygusal olabileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili güzel haberler de alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise sorumluluklarınla alakalı üzerinde baskı hissedebilirsin. Aile bireyleri ile ilişkilerinde gerginlikler yaşanabilir. Ev ve gayrimenkul konuları ile ilgili de bazı korkuların, kaygıların açığa çıkabilir. Akşam saatleri itibariyle de odağın değişiyor ve aşk hayatı, eğlence hayatı, çocukların senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise ilişkilerin ile ya da maddi konularla ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem psikolojik ve fiziksel sağlığın, yakınlarının sağlığı ya da geri planda yürüttüğün eğitimler zihnini meşgul edecektir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, sabah saatlerinde yakın çevrenle, sosyal çevrenle, kardeşlerinle iletişimin yoğun bir şekilde güne başlayabilirsin. Sosyal çevrenin yardım ve desteğini görebilirsin. Aynı zamanda bir arkadaşının ya da yakınının sağlığı ile ilgili güzel haberler de alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise yayıncılıkla, eğitimle, hukuki konularla ya da uzakta yaşayan bir aile büyüğünle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. İletişiminde gerginlik ve manipulatif yaklaşımlar olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve evin, ailen, gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise yakınlarının sağlığı, maddi konular ve ilişkilerinle ilgili geri planda, iç dünyanda bazı kaygıların olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem sosyal çevren ve sosyal hayatın zihnini meşgul edecektir. İletişiminin ve sosyal hayatının hareketli olacağı bir dönem seni bekliyor.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, sabah saatlerinde sağlığın, kariyerin ve maddi konuların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Para girişlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise sağlığın, işin ve finansal konularınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Borçların canını sıkabilir. Gerginliklere de açık bir zaman dilimi olacaktır. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve yakın çevrenle ilişkilerin, iletişimin, sosyal hayatın senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde ve maddi konularınla ilgili birtakım pürüzler yaşayabilirsin. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem işinle, kariyerinle ve sorumluluklarınla ilgili konularla meşgul olabilirsin. İşinle ilgili görüşmelerinin yoğun olabileceği bir dönem seni bekliyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde, yoğun rüyaların etkisinde güne başlayabilirsin. Uzakta yaşayan tanıdıklarından yardım ve destek görebilir ya da onların sağlığıyla ilgili güzel haberler alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise diğer insanlarla ilişkilerinde, evliliğinde ve iletişiminde gerginlikler yaşayabilirsin. İnsanların baskısını üzerinde hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve maddi konular senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde ise sağlığınla, kariyerinle ve maddi konularınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem uzakta yaşayan dostlarınla iletişimin, seyahatlerin ve eğitimlerin artabilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabah saatlerinde yoğun rüyaların etkisinde güne başlayabilirsin. Ruhsal olarak kendini iyi hissedebileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor. Aynı zamanda sağlığınla ilgili olumlu gelişmeler de yaşaman mümkün. Günün ikinci yarısında ise sorumluluklarınla, evcil hayvanlarınla, işinle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. İç dünyanda gerginliklerin olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise enerjin değişiyor ve motivasyonunun artıyor. Gün genelinde sosyal ilişkilerin, parasal konular ve öz değer algın ile ilgili birtakım pürüzler yaşayabilirsin. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem finansal konuların, psikolojik ve fiziksel sağlığın gündemine oturabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, günün ilk yarısında sosyal ilişkilerin, görüşmelerin yoğun olabilir. Partnerinin ya da sosyal çevrenden bir kişinin yardımını ve desteğini görebilirsin. Günün ikinci yarısında ise partnerinle ya da çocuğunla ilişkinde manipülatif yaklaşımlar ve gerginlikler yaşanabilir. İlişkinin ya da çocuğunun sorumluluğu sana bir miktar baskı hissettirebilir. İlişkinde kıskançlıklar ve şüphe de söz konusu olabilir ve sende stres ve baskı yaratabilir. Akşam saatlerinde ise biraz daha içe dönük olabilirsin. Gün genelinde de sağlıkla ya da maddi konularınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Bankalar ve ödemelerle alakalı bazı gündemlerinin olması mümkün. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem diğer insanlarla iletişimin, görüşmelerin ve ikili ilişkilerin yoğun olabilir. Yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşayabilirsin.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, sabah saatlerinde kariyerin ve sağlığın ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Kendini daha iyi hissedebilir ve hayalperest yaklaşımlar sergileyebilirsin. Günün ikinci yarısında ise evin ya da ailenle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Aile bireyleriyle ilişkilerinde gerginlik yaşanabilir, öfke duyabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sosyal hayatın, sosyal çevren senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde de ikili ilişkilerinle, evliliğinle ya da aşk hayatınla alakalı bazı huzursuzlukların olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem işinle ilgili ya da sağlığınla ilgili görüşmelerin, konuşmaların ve düşüncelerin yoğun olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, günün ilk yarısında yaratıcılığın ve ilhamın yüksek olacaktır. Yayıncılık ve sanatsal işlerin açısından değerlendirebilirsin. Aynı zamanda aşk hayatın, çocukların ve seyahatlerinle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Partnerinin ve çocuğunun yardım ve desteğini görebilirsin. Günün ikinci yarısında ise iletişim, ticaret, seyahat ve eğitim gibi konularda birtakım gerginliklerin olabilir. İletişimde öfkeli yaklaşımlara dikkat etmende fayda var. Kardeşlerinle ve yakın çevrende iletişiminde bazı pürüzler olabilir. Gün genelinde de maddi konularla, ticari işlerinle ve sağlığınla alakalı bazı huzursuzlukların olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem çocuklarınla ve partnerinle iletişimin ön plana çıkacaktır. Çocuğunun eğitimi ve aşk hayatınla ilgili gündemlerin olabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, sabah saatlerinde, yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinle ilişkilerin, miras, nafaka konuları, aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkul ile ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenle ilişkilerini düzeltebilirsin. Günün ikinci yarısında ise maddi konularınla ya da sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve eğitim, seyahat, yurt dışı konuları senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde de partnerinle ilişkin, partnerinin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı huzursuzlukların olabilir. İlişkinde kendini değersiz hissedebilirsin. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem ailenle iletişimin artacaktır. Gayrimenkul konuları ile ilgili de bazı görüşmeler yapabilir ve kararlar alabilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde insanlarla iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Yakın çevrenden destek, yardım ve fayda görebilirsin. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkilerinde ve evliliğinde baskı, kontrolcü tavırlar ve gerginlikler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise daha içe dönük olabilirsin. Gün genelinde de aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı huzursuzlukların ve kırgınlıkların olabilir. Kendini değersiz hissedebilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem iletişimin, seyahatlerin, ticari anlaşmaların ve eğitimle ilgili gündemlerin yoğun olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, sabah saatlerinde sağlığın, işin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Bir miktar gergin olabileceğin bir zaman dilimi söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve ikili ilişkiler, evliliğin, ortaklıkların ön plana çıkıyor. Gün genelinde de kardeşinin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda iletişimle ilgili pürüzler ya da yakın çevrendeki insanlarla ilişkilerinde huzursuzluklar yaşaman mümkün. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem maddi konular, gelirlerin ve kazançların ile ilgili görüşmelerin ve kararların yoğun olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, sabah saatlerinde aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle ya da çocuğunla güzel ilişkiler içinde olabilir, hayaller kurabilirsin. Günün ikinci yarısında ise sosyal çevrenin baskısını üzerinde hissedebilirsin. Sosyal hayatınla ilgili sorumluluklar seni biraz strese sokabilir. Aynı zamanda ilişkinde kıskançlıklar, baskı ve manipülatif yaklaşımlar da söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, sorumlulukların, sağlığın senin için ön plana çıkıyor. Gün genelinde de maddi konularla ilgili birtakım huzursuzlukların veyahut ilişkinde kendi değerini sorgulamaların olabilir. Bugün, Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem iletişimin ve ticari işlerin hızlanacaktır.