Gündem

Günlük burç yorumları (4 Mart 2023)

4 Mart Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ya da çocuklarınla ilişkilerinde yoğun duygular yaşayabilirsin. Kızgınlıklarının, gerginliklerinin ya da arzularının artması da mümkün. Akşam saatlerinde ise aşk hayatının ve hayatın keyifli yanlarının tadını çıkarmak açısından güzel etkiler altında olacaksın. Partnerinden ve çocuklarından destek görebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Yalnız bir Koç burcuysan da yeni karşılaşmalar yaşaman mümkün.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı gerginlikler yaşaman mümkün. Kızgınlıklar, kıskançlıklar ve entrikalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise daha iyimser, umutlu hissedebilir ve neşeli olabilirsin. Aynı zamanda sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler de yaşayabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında yakın çevre, iletişim, haberleşme, eğitim, seyahat ve ticaret yer alıyor. Sabah saatlerinde iletişim problemleri, gerginlik ya da sağlığınla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Yakın çevrenden bir kişinin sağlığı ile ilgili de haber alman mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir ve sosyal hayatın aktifleşebilir. Arkadaşlarından, sosyal çevrenden yardım ve destek görebilirsin. İyimser, umutlu ve iyi ilişkiler içinde olabileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında sağlığın, maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Sabah saatlerinde sağlığınla ilgili hassasiyetler, maddi konularla ilgili pürüzler ya da ilişkilerinle ilgili gerginlikler yaşaman mümkün. Parasal konularla ilgili temkinli olman gereken günlerdesin. Kandırılmalara ve dolandırılmalara dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise gerek sağlığın, gerek kariyerin, gerekse gelirlerin ve kazançların açısından birtakım desteklerin olabilir ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Para girişlerinde artış söz konusu olabilir. Aynı zamanda sosyal ve özel ilişkilerinde öz değer algını güçlendirebilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabah saatlerinde gerginliklere müsait etkilerin var. Aynı zamanda duyguların ve arzuların yoğun olabilir. Fakat aile bireylerinle ya da birlikte çalıştığın kişilerle ilişkilerinde bastırılmış kızgınlıkların açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde ise uzak tanıdıkların ve ahbaplarınla görüşebilir, bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Yakınlarından fayda ve destek görebilirsin. Yalnız Aslanlar için yeni karşılaşmalar da söz konusu olabilir. Aynı zamanda yayıncılık, hukuki konular ya da eğitimle ilgili de bazı görüşmeler yapabilir, bu alanlardan fayda görebilirsin.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili kaygıların ya da hassasiyetlerin artabilir. Aynı zamanda ticari işlerinle ilgili de temkinli olman gereken bir zaman dilimi seni bekliyor. Kandırılmalara, dolandırılmalara ve yanılgılara açık etkilerin var. Akşam saatlerinde ise gerek sağlığınla, gerek geri planda yürüttüğün işlerle, gerekse finansal konularla ilgili destekleyici ve şanslı etkiler altında olacaksın.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün odağında sosyal çevren, sosyal hayatın ve arkadaşların yer alıyor. Sabah saatlerinde, bazı arkadaşlarının ya da sosyal çevrenden birilerinin sağlığı ile ilgili haberler alabilirsin. Maddi konularla ilgili de bazı gündemlerin ya da streslerin olabilir. Arkadaş grupların içinde bazı entrikaların ya da kızgınlıklarının da olması mümkün. Akşam saatlerinde ise sosyal ilişkilerin, ikili ilişkilerin, sosyal hayatın ve özel hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Görüşmelerin, konuşmaların, haberleşmen yoğun olabilir. Sosyalleşebilir ve yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Sabah saatlerinde kariyerinle, iş ilişkilerinde, evliliğinde ve diğer insanlarla ilişkilerinde birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. İlişkilerinde kıskançlıklar ve entrikalar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ise işinle ilgili görüşmeler yapabilir, fayda sağlayabilirsin. Kariyerin, işin ve ilişkilerin açısından destekleyici bir zaman dilimi söz konusu olacaktır. İş başvuruların, girişimlerin, özel ve sosyal ilişkilerin açısından da değerlendirebilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Yükselen Yay, bugün odağında seyahat, eğitim, yayıncılık, turizm, hukuki konular ve uzakta yaşayan tanıdıklar yer alıyor. Sabah saatlerinde senin sağlığın veya bir tanıdığının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda planlarında, programlarında, günlük işlerinde aksaklıklar ve plan değişiklikleri de yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle eğlenceli vakit geçirebilirsin ve sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Yalnız bir Yay burcuysan da yeni tanışmalar, yeni karşılaşmalar için ideal bir zaman dilimi olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlık konuları ve finansal konular yer alıyor. Sabah saatlerinde çocuğunun sağlığı, masrafları ya da finansal konularla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Parana ve sağlığına dikkat etmen gereken bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinle ilişkilerin, ailenin parası, onların sağlığı ya da gayrimenkul konuları ile ilgili desteklerin ve fırsatların olabilir. Aile ilişkilerini onarmak adına destekleyici bir zaman dilimi olacaktır.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde birtakım streslerin, kıskançlıkların ya da kızgınlıkların olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle ve yakın çevrenle bir araya gelebilir, görüşebilir, haberleşebilirsin. Yakın çevrendeki kişilerden, akrabalarından, kardeşlerinden ve dostlarından güzel haberler alabilirsin. Sevgi paylaşımların yoğun ve iletişimin aktif olabilir. Aynı zamanda ticari işlerinden ve yapacağın sözleşmelerden maddi kazanç sağlayabilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında işin, sağlığın, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde sağlığınla ilgili hassasiyetlerinin, kaygılarının ve ticari işlerinle ilgili streslerinin olması mümkün. Akşam saatlerinde ise maddi kazanç elde edebileceğin görüşmeler yapabilirsin. Sosyal ilişkilerinden ve yapacağın görüşmelerden fayda sağlayabilir, kazanç elde edebilir ve öz değer algını güçlendirebilirsin. Maddi anlamda ve sosyal anlamda destekleyici etkiler altında olacaksın.