Gündem

Günlük burç yorumları (6 Mart 2023)

6 Mart Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün odağında işin, günlük işlerin, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Günün ikinci yarısında da sağlığın, işin ve maddi konularınla ilgili birtakım gündemlerin ve güzel gelişmelerin olabilir. Destekleyici etkiler altında olacaksın. Maddi konularla ya da sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise kaygıların, kararsızlıkların ve sağlığınla ilgili hassasiyetlerin artabilir. Takıntıya, gereksiz kaygıya ve endişeye dikkat etmende fayda var. Yakın çevrenle ilişkilerinde de fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Ayrıca, bu gece rüya akışın yoğun olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Günün ikinci yarısında sosyal hayatın aktif ve ikili ilişkilerinde iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Partnerinle bir araya gelebilir, görüşebilir, haberleşebilirsin. Yalnız olan Boğalar için ise yeni karşılaşmalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle de görüşmen ve onlardan haber alman mümkün. Akşam saatlerinde ise partnerinle, çocuğunla ya da sosyal çevrendeki kişilerle fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Kafana bazı şeyleri fazlaca takabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ikinci yarısında da senin sağlığın veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda gayrimenkul konularıyla, geri planda yürüttüğün işlerle ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. İşinle ilgili de görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle ilişkilerinde anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Ailenle, işinle ya da gayrimenkul konularınla ilgili kaygıların açığa çıkabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında akrabalar, yakın çevre, iletişim, ticaret, turizm, seyahat ve eğitim yer alıyor. Günün ikinci yarısında da kardeşlerinle, yakın çevrendeki ve sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin, haberleşmen yoğun olabilir. Aynı zamanda uzaklarda yaşayan dostlarınla, yakınlarınla veyahut partnerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Yayıncılık ya da turizmle alakalı da görüşmeler yapıp, karar vermen mümkün. Akşam saatlerinde ise yakınlarınla, çevrendeki kişilerle iletişim problemleri ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Kararsızlıkların ve kaygıların artabilir. Gereksiz endişelere kapılmamaya da dikkat etmende fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün odağında gelirlerin, kazançların ve maddi konuların yer alıyor. Günün ikinci yarısında, kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin yoğun olabilir. Aynı zamanda ailenin parası, miras, nafaka, bankalar, ödemeler ve vergilerle ilgili de birtakım görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili kardeşlerin ya da yakın çevrenle fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sağlığın ya da maddi konularınla ilgili de kaygıların artabilir. Sindirim sisteminle ilgili hassasiyetlerinin olması da mümkün.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün senin için iletişim, ikili ilişkiler ve ticaret ön planda olacaktır. Günün ikinci yarısında iletişim, ticaret, eğitim ve seyahatle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Ticari işlerin, anlaşmaların, sözleşmelerin açısından da destekleyici etkilerin var. Aynı zamanda kardeşlerinle, akrabalarınla ve yakın çevrenle görüşebilir, haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle ya da diğer insanlarla iletişiminde fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Bunun yanında sağlığınla, sindirim sisteminle alakalı hassasiyetlerin de olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Günün ikinci yarısında da maddi konularla ya da sağlığınla ilgili bazı gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda işin, kazançların ve ödemelerinle ilgili de birtakım görüşmeler yapabilirsin. İş görüşmeleri açısından destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili kaygıların ya da hassasiyetlerin olabilir. Sindirim sistemine ve yediklerine dikkat etmende de fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Günün ikinci yarısında da sosyal ilişkilerin, özel ilişkilerin, evliliğin ve çocuklarınla iletişimin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle ya da çocuklarınla bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Fakat akşam saatlerinde partnerinle, çocuklarınla ya da iletişimde olduğun kişilerle fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Konuştuklarına ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Aynı zamanda ilişkinle ilgili kararsızlıklar ve kafa karışıklıkları da yaşayabilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Günün ikinci yarısında da işin ve sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinle ya da aile bireyleriyle de görüşebilir ve haberleşebilirsin. Ailenden ya da yakın çevrenden bir kişinin sağlığı ile ilgili de haber alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleriyle ilişkilerinde fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşaman mümkün.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında seyahat, eğitim, yayıncılık, hukuki konular, turizm ve yurt dışı yer alıyor. Günün ikinci yarısında da çocuğunun eğitimiyle ya da özel hayatınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Uzakta yaşayan tanıdıklarınla haberleşebilir, partnerinle seyahat planlayabilir ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili güzel haberler alabilirsin. Yalnız Oğlaklar için de yeni karşılaşmalar mümkün. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle, akrabalarınla da haberleşebilir, görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Yapacağın görüşmelerden sonuç alabilirsin.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında sağlık ve finansal konular yer alıyor. Günün ikinci yarısında da miras, nafaka, ailenin parası ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda gelirlerin, kazançların ve maddi konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin ve bu görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Para girişlerin, yeni kazanç fırsatların ya da ticari anlaşmaların olabilir. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ilgili kafa karışıklıkları, kararsızlıklar ya da kaygılar yaşayabilirsin. Sağlığınla ya da yakın çevrenden birinin sağlığıyla ilgili de hassasiyetler olabilir. Sindirim sistemine ve yediklerine dikkat etmende fayda var.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında ikili ilişkilerin, özel ilişkilerin, ortaklıkların ve evliliğin yer alıyor. Günün ikinci yarısında, yakın çevrendeki kişilerle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Gün genelinde de ticari görüşmelerin, sözleşmelerin, anlaşmaların olabilir. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle ilgili de bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün senin için. Akşam saatlerinde ise partnerinle fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. İletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Sağlığınla ilgili hassasiyetlere ve yediklerine de dikkat etmende fayda var.