Gündem

Günlük burç yorumları (7 Mart 2023)

7 Mart Salı gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni sağlık, evcil hayvanlar, sorumluluklar ve günlük işler alanından etkiliyor. Sağlığın, yakın çevrendeki kişilerin sağlığı ya da evcil hayvanlarının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Solunum yollarıyla, sindirim sistemiyle ilgili hassasiyetler ya da ticari işlerinle alakalı hareketlilikler olabilir. Sakarlıklara da dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda maddi konularla ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler olabilir. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana psikolojik ve fiziksel sağlığın, bilinçaltın, geri plandaki konuların ve ruhsal konuların ile ilgili birtakım deneyimler sunacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni aşk hayatı, çocuklar ve sosyal çevre alanından etkiliyor. Sosyal hayatın ya da aşk hayatınla ilgili bir konuda kapanış yaşayabilirsin. Hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir. Sürpriz karşılaşmalar, sürpriz başlangıçlar ya da beklenmedik bitişler yaşanabilir. Sağlığın ya da çocuğunun sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin, streslerin, kaygıların olabilir. Aynı zamanda maddi konularla ilgili de kaotik ve uğraşman gereken durumlar olabilir. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana sosyal çevren ve sosyal hayatın ile ilgili birtakım deneyimler yaşatacaktır. Sosyal çevreni ve arkadaş gruplarını yeniden yapılandıracağın ve gerekirse eleme yapacağın bir dönem olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni ev, yuva, aile ve gayrimenkul alanından etkiliyor. Aile bireyleriyle, evinle ya da gayrimenkulle ilgili hızlı, sürpriz gelişmelerin ve gündemlerin olabilir. İşin ve kariyerinle ilgili de birtakım gelişmeler ve stresler yaşayabilirsin. Evinle ve ailenle ilgili süregelen bir gündemin varsa bununla ilgili bir sonuçlanma yaşayabilirsin. Aynı zamanda aceleciliğe, sakarlıklara, bağışıklık sistemine ve sağlığına dikkat etmen gereken bir dönem söz konusu. Sosyal çevrenden bazı kişilerin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana işin ve kariyerinle ilgili önemli deneyimler sunacaktır. Kariyerinle ilgili sorumlulukların artabilir, yeni bir iş kurabilir ve bu alanı yeniden inşa edebilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni yakın çevre, ticaret, turizm, eğitim, seyahat, iletişim ve hukuki konular alanından etkiliyor. Öncelikle kendi sağlığın ya da yakın çevrendeki kişilerin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda iletişim trafiğin, sosyal hayatın, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Sürpriz haberler alabilir ya da sürpriz programlar yapabilirsin. Aynı zamanda ticari işlerinle, hukuki konularla, turizmle ya da eğitimle alakalı bazı karmaşalar, belirsizlikler, mücadele etmen gereken durumlar yaşanabilir. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana eğitim, seyahat, turizm, yurt dışı ve hukuki konular ile ilgili bazı deneyimler verecektir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni maddi konular ve sağlık alanından etkiliyor. Para akışın, gelir gider dengen, ödemelerin ve sağlığın ile ilgili birtakım gündemlerin ve hareketliliklerin olabilir. Sürpriz para girişlerin olabilir. Senin sağlığın ya da sosyal çevrendeki bir kişinin sağlığı ile ilgili de bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Sosyal hayatınla ve sosyal çevrendeki kişilerle ilgili bazı karmaşalar ve kafa karışıklıkları da yaşayabilirsin. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana finansal konular, vergiler, ödemeler, miras, nafaka konuları, ailenin parası, eşinin parası ve sağlık ile ilgili konulara bir düzenleme ve yapılandırma getirecektir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni ikili ilişkiler, evlilik, sağlık ve kariyer alanından etkiliyor. Diğer insanlarla ilişkilerinde, ortaklıklarında, evliliğinde, özel hayatında gerginlikler yaşanabilir. Kariyerinle alakalı streslerinin olması da mümkün. İlişkilerinde ve ortaklıklarında kafa karışıklıkları, belirsizlikler, ve bazı karmaşalar yaşayabilirsin. Aynı zamanda sağlıkla ve maddi konularla ilgili de bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Sağlığına, sindirim sistemine, yediklerine, içtiklerine dikkat etmende fayda var. Bunlarla birlikte sürpriz seyahatler ya da hukuki konularla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve diğer insanlarla ilişkilerin ile ilgili birtakım deneyimler yaşatacaktır.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni sağlık, çalışma koşulları ve evcil hayvanlar alanından etkiliyor. Sağlığınla, hastanelerle ve geri planda yürüttüğün işlerle ilgili bir konuda sonuçlanma yaşayabilirsin. Sağlığınla ilgili görüşmeler de yapabilirsin. Aynı zamanda hukuki konularla, yayıncılıkla, eğitim ve seyahatle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Bunların yanında maddi konularla ilgili de beklenmedik, sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana sağlığın, iş ve çalışma koşulların, evcil hayvanların ve sorumlulukların ile ilgili bazı deneyimler verecektir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni sosyal hayat, sosyal çevre, özel hayat ve çocuklar alanından etkiliyor. Sosyal çevrendeki kişilerle, özel hayatın ya da çocuklarınla ilgili bir gündemin olabilir. Aynı zamanda finansal konularla, sağlığınla ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili de bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Aşk hayatınla ya da çocuğunla ilgili birtakım kararlar verebilirsin. Görüşmelerin ve iletişim trafiğin yoğun olabilir. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana çocukların, aşk hayatın, hobilerin ve hayattan keyif aldığın noktalarla ilgili birtakım deneyimler verecektir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni iş ve kariyer alanından etkiliyor. İşinle, kariyerinle alakalı bazı görüşmeler yapabilirsin. İşin ya da sağlığın ile ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Diğer insanlarla ilişkilerin, görüşmelerin, iletişimin ve evliliğinle ilgili de birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Aynı zamanda aile bireylerinle ilişkilerinde kafa karışıklıkların, hayal kırıklıkların olabilir. Bunların yanında kendi sağlığınla ilgili ya da aile bireylerinden birinin sağlığı ile ilgili haber alman ya da görüşmeler yapman da mümkün. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana ev, yuva, aile ve gayrimenkulle ilgili konularda bazı deneyimler verecektir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni eğitim, seyahat, ticaret, hukuki, konular, yayıncılık ve uzaktaki tanıdıklar alanından etkiliyor. Ticari işlerinle veyahut sağlığınla alakalı bir gündemin, hareketliliğin, stresin olabilir. Seyahatle, hukuki işlerle, aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de bazı gelişmeler yaşayabilirsin. İşinle ya da sağlık konuları ile alakalı süregelen bir konu sonuçlanabilir. Kardeşlerinle, yakın çevrenle, sosyal çevrenle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Ticari anlaşmalar ve iş görüşmeleri de yapman mümkün. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana kardeşlerin, akrabaların, yakın çevren, eğitimin, ticaret hayatın ve iletişiminle ilgili bazı deneyimler verecektir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni sağlık ve maddi konular alanından etkiliyor. Partnerinle ilişkin, çocuğunun sağlığı ve ödemelerle ilgili birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda işin, kariyerin ve kazançlarınla ilgili görüşmeler yapabilir, yeni iş fırsatları elde edebilirsin. Kendi sağlığın, çocuğunun sağlığı ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili gündemlerin de olabilir. İlişkinle alakalı kararsızlıklar ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca sana işin ve maddi konularınla ilgili ekstra sorumluluklar ve deneyimler verecektir. İşini ve kazanç kapılarını düzenleyebilir, yeniden inşa edebilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bir Dolunay gününden merhaba. Bugün, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, seni ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanından etkiliyor. Partnerinle, aile bireylerinle ve işbirliği yaptığın kişilerle ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Partnerinden beklenmedik haberler alabilir, konuşmalar yapabilir ve uzun zamandır görüşmediğin kişilerle sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Sağlıkla ya da maddi konularla ilgili bazı streslerin olabilir. Görüşmelerinin, iletişiminin, haberleşmenin yoğun olabileceği bir dönem senin için. Evinle ya da aile bireylerinle ilgili sağlık gündemleri ya da kafa karışıklıkları, belirsizlikler yaşayabilirsin. Bugün, Balık burcuna geçecek olan Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca yaşamını yeniden inşa etmeni, yapılandırmanı sağlayacaktır.