Gündem

Günlük burç yorumları (8 Mart 2023)

8 Mart Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, sabah saatlerinde yoğun rüyaların etkisinde güne başlayabilirsin. Aynı zamanda uyuşukluk, uyku hali ve sağlık hassasiyetlerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise işin, kariyerin ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir aile büyüğünden ya da patronundan destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve ikili ilişkiler, özel hayatın, diğer insanlarla ilişkilerin senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de işin ve sorumlulukların sana biraz angarya gelebilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, sabah saatlerinde sosyal çevrenle, çocuklarınla ve aşk hayatınla ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların ve belirsizlikler olabilir. İnsanlarla ilişkilerinde alınganlık ve gereksiz hassasiyet gösterebilirsin. Sosyal çevrendeki kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Günün ikinci yarısında ise uzaktaki aile büyüklerinden destek görebilir veyahut yayıncılık, hukuki konular ve eğitimle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aşk hayatın ile ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, sağlığın, sorumlulukların senin için ön plana çıkıyor. Sosyal hayatın ve sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, sabah saatlerinde işin, ailen ve gayrimenkul konularınla ilgili birtakım kafa karışıklıkların ve belirsizliklerin olabilir. Aynı zamanda aile bireyleri ile ilişkilerinde alınganlıklar ve hassasiyetler gösterebilirsin. Günün ikinci yarısında ise miras, nafaka ya da gayrimenkul konularıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin, görüşmelerin ve desteklerin olabilir. Akşam saatlerinde de odağın değişiyor ve özel hayatın, çocukların senin için ön plana çıkıyor. İşin, sorumlulukların ve eğlence arasında da ikilem yaşayabilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Çevrendeki kişilerle iletişiminde hassasiyet ve alınganlık gösterebilirsin. Kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar da yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısında ise önem verdiğin, güçlü kişilerle bazı görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerin, anlaşmaların, sözleşmelerin açısından da destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve evin, ailen, gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkıyor. Sorumluluklarınla, turizmle ilgili ufak bir huzursuzluk da yaşayabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabah saatlerinde sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da maddi konularla ilgili kaygıların olabilir. Duygusal açıdan da hassas olabileceğin bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise maddi konular ve kazançlarınla ilgili bazı kişilerle ya da kurumlarla görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve yakın çevrendeki kişiler, iletişimin, kardeşlerin senin için ön plana çıkıyor. Aynı zamanda sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili birtakım huzursuzlukların olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, sabah saatlerinde partnerinle ya da iletişimde olduğun diğer insanlarla ilişkilerinde fazla hassasiyet ve alınganlık gösterebilirsin. Kafa karışıklıkları, kararsızlıklar, netleşmeyen durumlar ve sağlığın ile ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında ise çocuğunla ya da özel hayatınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Çocuğunun eğitimi ile alakalı görüşmeler yapabilir veyahut partnerinden destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve maddi konular senin için ön plana çıkıyor. Aynı zamanda evliliğin ya da görüşmelerinle alakalı bazı huzursuzlukların olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, sabah saatlerinde güne yorgun ve uykulu bir şekilde başlayabilirsin. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Günün ikinci yarısında ise aile içindeki güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Bir aile büyüğünün sağlığı ile ilgili gündemlerin de olabilir. Akşam saatlerinde ise enerjin değişiyor ve motivasyonun yükseliyor. Aynı zamanda işlerin ve sorumlulukların ile alakalı bazı huzursuzluklar yaşayabilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, sabah saatlerinde özel hayatında ya da sosyal hayatında gereksiz alınganlıklar ve hassasiyetler gösterebilirsin. Arkadaşlarınla ya da partnerinle ilişkilerinde yardımseverliğin ve fedakarlığın dozunu kaçırabilirsin. İlişkinle alakalı kafa karışıklıkları yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise yakın çevrendeki güçlü kişilerle ticari görüşmeler yapman ve kazanç sağlaman mümkün. Kendini iyi ifade edebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Akşam saatlerinde ise biraz daha içe dönük olabilirsin. Aynı zamanda aşk hayatınla ilgili huzursuzlukların olabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, sabah saatlerinde dalgınlık, unutkanlık ve enerji düşüklüğü yaşayabilirsin. Ailenle ilişkilerinde aşırı hassasiyet gösterebilir, alınganlık yapabilirsin. Gayrimenkul konularıyla ilgili de belirsizlikler ve kafa karışıklıkları canını sıkabilir. Günün ikinci yarısında ise işin ve kazançlarınla ilgili önemli görüşmeler yapman ve kazanç sağlaman mümkün. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sosyal hayatın, sosyal çevren senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilk saatlerinde de ailen ya da evinle alakalı huzursuzlukların olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde zihinsel olarak dağınık hissedebilirsin. Odaklanmakta güçlük çekebilir, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Aynı zamanda iletişimde alınganlıklara ve yanlış anlaşılmalara da dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise uzakta yaşayan tanıdıklarınla görüşmeler yapabilir, onlara destek olabilirsin. Eğitim, seyahat ve hukuki konularla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, kariyerinle ilgili konular senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilk saatlerinde de karar vermen gereken bazı konularla, anlaşmaların ve sözleşmelerinle ya da iletişimle ilgili bazı huzursuzlukların olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, sabah saatlerinde yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetlerin ve enerji düşüklüğün olabilir. Yediklerine, içtiklerine dikkat etmende fayda var. Maddi konularla ilgili bazı kaygıların da açığa çıkabilir. Günün ikinci yarısında ise finansal konularla, sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve seyahat, uzakta yaşayan tanıdıkların, eğitimin gibi konular senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilk saatlerinde de finansal konularla ilgili birtakım huzursuzluklarının olması mümkün.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, sabah saatlerinde evliliğin, ikili ilişkilerin ve ortaklıkların ile ilgili bazı kaygıların, kafa karışıklıkların ve kararsızlıkların olabilir. Dikkat dağınıklığı ve odaklanma sorunu yaşaman da mümkün. Günün ikinci yarısında ise sosyal çevrenden güçlü kişilerle görüşmeler yapabilir, fikir danışabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve finansal konular, miras, nafaka ve sağlık konuları senin için ön plana çıkıyor. Akşamın ilk saatlerinde de sağlığınla ilgili bazı huzursuzlukların olabilir.