Gündem

Günlük burç yorumları (8 Nisan 2023)

8 Nisan cumartesi gününde burçları neler bekliyor? NTV yazarı Murat İpek, 8 Nisan cumartesi gününde burçları nelerin beklediğini analiz etti. İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Emlak işinde olanlar, vazgeçemeyecekleri kazançlı bir teklifle karşılaşabilirler. Bugün kıyafet alışverişi yapmak için harika bir gün.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle gayet keyifli geçireceğiniz bir gün gibi görünmekte o nedenle kaygılarınızı geride bırakmaya çalışın.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER “Sabrın sonu selamettir!” ne güzel bir söz. Maddi, manevi her konuda konuşabileceğiniz hoş bir gün olabilir. Harcamalar dikkat etmenizde fayda var.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Muhatabınız olan kişi veya kişilerle iletişimde olmanız çok işinize yarayabilir bunu kullanmanızda fayda var. Hoş vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Zaman daha hızlı akacak. Plana göre çalışacak olursanız kazanırsınız. Bu durum birçok ek fırsatı size sunulabilir. Etrafa dikkatli bakın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Öyle olur olmaz cengaverlikler içine girip de sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden uzak durun.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Duygusal anlamda, özellikle ikili ilişkiler konusunda kendinizi sorguladığınız bir gün yaşayacak olabilirsiniz. Kendinizi fazla kasmayın derim.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER Bugün kendinizi çalışırken, koştururken eğlendirmeyi başarırsanız harika olur. Manasız bir şeylerin canınızı sıkmasına müsaade etmeyin derim.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Kendi başarılarınızı bugün kendiniz çevrenize vurgulayacaksınız. Evde sakin bir ortam yaratmak için çaba sarf etmek gerekebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Eşinizle veya uzun vadeli ilişkiniz varsa partneriniz ile güzel gayet güzel bir zaman geçirmeniz olası. Kendinizi mutlu edin, hiç değilse deneyin.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Bugün evden çıkmak istememeniz çok doğal. Bırakın bugün de böyle bir gün olsun. Zihninizi yorgun hissediyor olabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR Bugün doya doya yakın çevrenizle iletişimde olabilirsiniz. Uzun telefon konuşmaları sizi bekliyor desek yeridir. Zamanı iyi ayarlayın derim.