Yaşam

Günün Fotoğrafları

Abone Ol

11 yaşındaki He Zili, bir ucunu babasının tuttuğu zincire ayağından bağlı bir şekilde evlerinin etrafında dolaşıyor. He Zili Çin'in Zhejiang eyaletinde, fiziksel engelli dedesi ve zihinsel engelli babası ile birlikte yaşıyor. Bir yaşındayken başına aldığı darbeden dolayı zihinsel problemler yaşayan He Zili, hayatını ayağına bağlı bir zincirle geçirmeye çalışıyor. Ailesi küçük çocuğun başkalarına zarar vermesini engellemek için onu zincire bağlamaktan başka çareleri olmadığını söylüyor.

Güney Afrika'nın Londolozi bölgesindeki ünlü 'Kaplan Kanyonu'nda 45 dakikalık inanılmaz kavga. 2 erkek kaplanın kan revan içinde kaldığı ölümcül savaş fotoğrafçı Marion Vollborn tarafından görüntülendi.Vollborn, "İnanılmaz kükreme sesleri geldi, çok gergin bir atmosfer vardı. Kaplanlardan biri diğerinin boynunu ısırınca kavga başladı. Her ikisi de birkaç dakika hareketsiz kalınca öldüklerini sandım. 45 dakikalık kavgayı kazanan daha genç kaplan oldu. Neyse ki her ikisi de hayatta" dedi.

Artvin'de bir kadın... İneği uzaklarda doğurmuş. İki ana düşer yola... Biri sırtında şefkat taşır,diğeri gözlerinde minnet.

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece ve sabahın erken saatlerinde etkili oldu.Kar yağışı İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarında da seyirlik manzaralar oluşturdu.

Londra’nın Canary Wharf bölgesindeki gökdelenler, sisli bir günün başlangıcında gökyüzünden objektife böyle yansıyor. İngiltere

Bir Hint aşırı alkol aldı, sarhoş olup marketin önünde sızdı. Ve o sırada olan oldu. Tam 9 metre uzunluğundaki dev bir piton yılanı adamı yuttu. Marketin önünde, bu görüntüyü gören sokak sakinleri piton ve midesindeki adamı fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı

Sığırcık kuşları, gökyüzünde olur olmaz anlarda verdikleri pozlarla Gallerli fotoğrafçı Keith Morris’i öylesine büyülemiş ki, Morris iki ay boyunca her şeyi bırakıp sadece onların peşinden koşmaya başlamış. Morris’in özellikle Galler’in Aberystwyth Royal iskelesinde çektiği sığırcık kuşları, sürüler halinde süzülüp şekilden şekle giriyor. Morris, sayıları son yıllarda yüzde 70 azalan sığırcıkların bu karelerde en az 50 bin tanesinin biraraya geldiğini söylüyor.

Hindistan Orman Müdürlüğü personeli, tren çarpması sonucu öldüğü belirtilen bir fil cesedini inceliyor. Yetkililer bir trenin, raylardan geçmekte olan fil sürüsüne çarptığını ve en az 7 filin bu kazada öldüğünü bildiriyor. Hindistan