Yaşam

İşte en kıskanç 5 burç

Güneş sisteminin burçları etkilediği aşikardır. Bunun yanında burçların birbirleri ile etkileşimi de önemli bir role sahiptir. Kıskanç insanlar ile yaşamak çok zordur eminim ki. Özellikle kıskanç bir eş, kıskanç bir arkadaş, kardeş,… Ömür geçmek bilmez muhtemelen. Kıskançlıkların bir de seviyeleri vardır. Sizler için birbirinden kıskanç 5 burcu derledik…

Abone Ol

OĞLAK BURCU Oğlak burçları hırslı ve azimli bir karaktere sahiptir. Oğlak burçları iş hayatında zirvede olabilmek için durmadan çalışır. Kariyerini en üst noktaya taşımak için elinden geleni yapar. Çalışmaktan ve başarmaktan mutluluk duyar. İşkolik oğlak burçlarının kıskançlık gösterdiği tek alan iş hayatı olabilir. Terfi etme çabasındayken hedefine başkalarının oturtulması Oğlak burçlarını çıldırtabilir. Mesleğinde başarılı ve iyi yerlere gelmiş, maddi durumunu ve sınıfsal statüsünü yükseltmiş kişileri de kıskanabilirler.

AKREP BURCU Akrep burcu aşkı ve tutkuyu doruklarda yaşar. Kıskançlık seviyesi en yüksek olan burç akrep burcudur. Ortada bir sıkıntı olmasa bile sevgilisinin/eşinin eşyalarını, telefonunu arada kontrol etme huyu vardır. Genellikle herkese şüphe ile yaklaşır. Karşı taraf sadakat sınavını geçse bile aynı kontrolleri düzenli olarak yapar.

BOĞA BURCU Boğa burcu olanlar genellikle ilişkilerinde çok sadık olur. Aynı sadakati her zaman karşı taraftan da beklerler. Terk edildiğinde aşk acısını ağır yaşar ve kıskançlık seviyelerinde de artış olur. Düzenli olarak eski partnerinin hayatını araştırırlar. Belki karşılaşırız umuduyla eski aşkıyla gittikleri mekanlara sık sık uğrar. Boğa burcu ayrılığı kabullenemediği için adeta çılgına dönebilir. Onun bu tavırları bazen rahatsız edici olabilir. Ancak ilerleyen süreçte ayrılığı kabullenip yeni bir ilişkiye başlasa da eski aşkının yüreğindeki yerine arada uğramayı ihmal etmez.

YENGEÇ BURCU Yengeç burcu ailesine, arkadaşlarına ve dostlarına çok düşkün olur. İlişkilerine tüm kalbiyle bağlı olan yengeçler hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz. Maddi manevi partneri için fedakarlıklar yapar. Yengeç burcu partnerinde bir anormallik gözlemlerse hemen araştırmalara başlar. Ve eğer hoşuna gitmeyecek bir sonuca varırsa karşı tarafı da buna pişman eder.

ASLAN BURCU Aslan burcu kendine güvenen, özgüven sahibi bir burçtur. Kendine aşırı güveninden dolayı hayatında kıskançlığa yer yoktur. Ancak bazı durumlara asla tahammül edemediği için kıskanç bir insana dönüşebilir. Aslan burcu ne sevgililik döneminde ne de evlilik döneminde ilişkisine baskı uygulamaz. Kendisi gezip tozarken eşinin / sevgilisinin de gezmesini ister. Buna olanak sağlar. Eğer bir ihanet duyarsa o zaman tırnaklarını çıkarmaya başlar. Kıskançlığın ve kibrin öfkesiyle ihanetin hesabını sertçe sorar. Aldatılmayı asla gururuna yediremez.