Yaşam

İşte Kim Jong-un'un zevk treni: Lüks lezzetler, harem ve eğlence

Abone Ol

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ilgili gizemin anahtarı lüks lokomotifinde mi gizli? Uydu görüntüleri yayınlandıktan sonra birinci gündem maddesi haline gelen Kuzey Kore liderinin trenine dair şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Biri önde ve biri arkada olmak üzere, Kim'in korumalarıyla dolu iki koruma treni, rotanın temiz ve güvenli olmasını sağlıyor.

Kim'in öldüğü söylentileri, dedesinin ve Kore'nin ilk Komünist diktatörü Kim Il-sung'un doğum gününü vurgulayan kutlamalara katılmadığı 15 Nisan'dan beri dolaşıyor.

Uydu görüntülerini paylaşan 38 North, "Trenin varlığı Kuzey Kore liderinin nerede olduğunun kanıtı değil ve sağlık durumuna ilişkin bir şey göstermez ancak Kim'in ülkenin doğu kıyısındaki elit bir bölgede kaldığına yönelik raporları destekliyor" ifadelerini kullanılmıştı.

Kim'in uydu görüntülerinde tespit edilen treninin 21 Nisan'dan bu yana Wonsan'daki bir istasyonda park halinde olduğu belirtildi. 38 North internet sitesine göre 250 metre uzunluğundaki tren 15 Nisan'da aynı yerde değildi.

Kim, trenini Rusya, Çin ve Vietnam'ı, ayrıca bazıları yeraltında bulunan komuta merkezlerini ve sarayları ziyaret etmek için kullandı.

Bu uzun yolculuklar sırasında Kim, "mükemmelleştirilmiş" güvenlik önlemleri alır. Hatlar trafikten ve tüm araçlardan temizlenir ve trenin varış noktasıyla ilgili bilgiler sadece birkaç görevli ile sınırlıdır.

Tren, sadece Kim tarafından kullanılan 20 özel istasyondan oluşan bir ağ arasında ilerlerken, helikopterler üst örtü sağlıyor.