Gündem

Koronavirüse yakalanan ünlüler kimler?

Abone Ol

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, birçok ülkeden ünlü isimleri de etkiledi. Sanat, bilim, magazin, spor dünyasından birçok ünlü isim koronavirüse yakalandı.

ANDREA BOCELLI 61 yaşındaki dünyaca ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli, milyonlarca kişinin YouTube'dan canlı izlediği 'Umut İçin Müzik' konseri öncesinde koronavirüse yakalandığını ve iyileştiğini açıkladı. Bocelli, eşi Veronica Berti ile koronavirüsü yenmelerinin ardından araştırmalar için plazma bağışında da bulunduklarını da duyurdu.

JAPONYA'YI YASA BOĞAN ÖLÜM Ünlü Japon oyuncu Kumiko Okae 63 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Koronavirüse yakalanan ünlüler! Listede bakın kimler var? JOHN PRINE HAYATINI KAYBETTİ İki kez Grammy ödülü kazanan Amerikan folk müzik sanatçısı John Prine, koronavirüs nedeniyle 73 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı, bugüne kadar Hello in There, Paradise, Sam Stone ve Angel from Montgomery gibi bilinen şarkılara imza atmıştı. Koronavirüse yakalanan ünlüler! Listede bakın kimler var?

ELLIS MARSALIS JR. ABD'li ünlü caz müzisyeni 85 yaşındaki Ellis Marsalis Jr. dün gece koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İSRAİL SAĞLIK BAKANI İsrail Sağlık Bakanı Yaakov Litzman ile eşinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

STAR WARS OYUNCUSU HAYATINI KAYBETTİ Star Wars filmi oyuncusu ve aksan koçu Andrew Jack, 76 yaşında koronavirüsten hayatını kaybetti.

KEN SHIMURA Japonya'nın ünlü komedyenlerinden Ken Shimura, koronavirüs nedeniyle 70 yaşında hayatını kaybetti.

ITZIAR ITUNO La Casa De Papel dizisinde Müfettiş Raquel Murillo karakterini canlandıran Itziar Ituno, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

İNGİLTERE BAŞBAKANI JOHNSON İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

PLACIDO DOMINGO 79 yaşındaki İspanyol opera sanatçısı Placido Domingo'nun yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı.

İNGİLİZ DİPLOMAT KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Macaristan Büyükelçiliği'nde görevli 37 yaşındaki diplomat Steven Dick’in koronavirüs nedeniyle öldüğünü açıkladı.

HARVEY WEINSTEIN Tecavüz ve cinsel saldırıdan suçlu bulunan Hollywood’un ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein’in koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

ÜNLÜ ŞEF FLOYD CARDOZ KORONAVİRÜS NEDENİYLE CAN VERDİ Dünyaca ünlü şef Floyd Cardoz, Çarşamba günü New Jersey'de 59 yaşında öldü koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

PRENS CHARLES'IN TESTİ POZİTİF ÇIKTI İngiltere Veliaht Prensi Charles’ın yeni tip koronavirüs (Kovid19) testi pozitif çıktı. Hükümetin ve doktorların tavsiyesi uyarınca Prens ve Düşesin İskoçya'da kendilerini tecrit ettiği belirtildi.

ÜNLÜ CAZCI HAYATINI KAYBETTİ Ünlü cazcı Emmanuel N'Djoke Dibango, koronavirüse karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

İNGİLTERE SAĞLIK BAKANI İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock'ın yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı.

MONAKO PRENSİ II. ALBERT Monako Prensi II. Albert Grimaldi'nin koronavirüs testi pozitif çıktı.

CEM ÖZDEMİR Anadolu Ajansı'nın son dakika haberine göre Almanya'da siyasetçi Cem Özdemir'in de koronavirüs testi pozitif çıktı.

MICHEL BARNIER AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier de koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

INDIRA VARMA Game of Thrones'ta Ellaria Sand'i canlandıran İngiliz oyuncu Indira Varma da koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Varma açıklamasında, “Yataktayım ve pek iyi değilim. Güvende ve sağlıklı kalın, yakınlarınıza karşı dikkatli olun” dedi.

KRISTOFER HIVJU Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinde Tormund'u canlandıran Kristofer Hivju'nun da koronavirüse yakalandığı açıklandı

IDRIS ELBA İngiliz aktör İdris Elba da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Elba, Twitter hesabından paylaştığı videoda “Covid-19 testim pozitif çıktı. İyi hissediyorum. Şu ana kadar semptom göstermedim. Dışarı çıkmıyorum. Evden çıkmayın, pragmatik olun. Durumumla ilgili sizi bilgilendireceğim. Panik yok” dedi.

OLGA KURYLENKO James Bond serisinden 2008 yapımı Quantum of Solace’ta ajan rolüne hayat veren Olga Kurylenko, sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kurylenko, Son Umut filminde Russell Crowe, Jai Courtney, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte rol almıştı.

TOM HANKS VE EŞİ Geçen Perşembe koronavirüse yakalandıklarını açıklayan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, tedavi sonrası taburcu oldu.

BEGONA GOMEZ İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in eşi Begona Gomez'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

iTALYA'DA İKİ BAKAN YARDIMCISI DA KORONAYA YAKALANDI Avrupa’da yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) en çok can aldığı ve yayıldığı İtalya’da, Sağlık Bakan Yardımcısı Pierpaolo Sileri ve Eğitim Bakan Yardımcısı Anna Ascani de virüse yakalandığını duyurdu.

İTALYAN SAĞLIK ŞEFİ ÖLDÜ İtalyan Sağlık Şefi Roberto Stella, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

BOLSONARO'NUN TESTİ NEGATİF ÇIKTI Brezilya basınında kendisinde koronavirüs bulunduğu haberleri çıkan Brezilya Devlet Başkanı Jair Messias Bolsonaro, yaptığı yazılı açıklamada testin negatif çıktığını duyurdu.