Yaşam

Venüs ve Güneş burcunuz size özel kokuyu söylüyor!

Herkes kokusunun özel olmasını ve girdiği ortamda iz bırakmasını ister. Bu nedenle parfüm seçmek bazen zorlu olabilmektedir. Bu noktada burcunuz ve doğum saatinizdeki venüs burcunuz size yardımcı olabilir. Astrolojide zevklerimizi ve sevdiğimiz şeyleri Venüs temsil eder. Kişiliğimiz ve isteklerimiz ise Güneş burcumuzun etkisindedir. Parfüm tercih ederken etkisi altında olduğunuz bu iki burca göre seçimler yapabilirsiniz.

Abone Ol

Koç ve Venüs Koçlar Zodyak'ın öncüsü, lider ruhlu, enerjik, dinamik ve cesur! Böylesine güçlü bir karaktere enerjik ve iddialı kokular yakışır. Çiçeksi ve odunsu kokular tercih edebilirler. Notaları ıtır, manolya, lavanta, funda leylak veya karanfil olan kokular size göre olabilir.

Boğa ve Venüs Boğalar Venüs'ün yönettiği Boğa burcu romantiktir. Değişimi sevmediklerinden parfümlerine de sadık kalabilirler. Daha feminen ve romantik kokular onlara göre olacaktır. Müge, elma çiçeği, melisa, vanilya, anason, zencefil, gül ve manolya notalarını tercih edebilirsiniz.

İkizler ve Venüs İkizlerler Sıcak kanlı, sempatik ve konuşkan İkizler burcu için alışagelmiş parfümler çekici gelmez. Değişiklikten hoşlanırlar, sık parfüm değiştirebilirler. Ferah kokular onlara göredir. Yasemin, gardenya ve sümbül notalarını tercih edebilirler.

Yengeç ve Venüs Yengeçler Hassas ve düşünceli Yengeç burcu insanı, ona evinde hissettirecek kokuları tercih eder. Ağır kokular onlara iyi hissetirmeyecektir. Sabun gibi ferah kokular tercih edebilirler. Misk, hindistan cevizi, müge veya leylak notalarından oluşan parfümler onların karakterini daha iyi yansıtacaktır.

Aslan ve Venüs Aslanlar Sanatçı ruhlu ve girdiği her ortamda dikkat çekmeyi seven Aslan burcu insanı için, kokusuyla da dikkat çekmek oldukça önemlidir. Bu yüzden baskın ve keskin kokular onlara göre olabilir. Portakal çiçeği, gül, sıklamen, narenciye veya misk notaları onların ruhuna hitap edebilir.

Başak ve Venüs Başaklar Detaylara önem veren, titizliğe özen gösteren Başak burcu insanı için temiz ve huzur veren kokular tercih edilmeli. Notalarında akasya, açelya, zambak ya da yasemin olan parfümler seçilebilir.

Terazi ve Venüs Teraziler Doğallığı seven ama bir o kadar da eğlenceli olan Terazi burcu insanı için onların enerjisini tamamlayacak baharatlı ve egzotik kokular tercih edilebilir. Misk, gardenya, yasemin veya sandal ağacı gibi notalar tercih edebilirler.

Akrep ve Venüs Akrepler Gizemli, hırslı ve tutkulu olan Akrep insanı çekici ve seksi kokuları tercih eder genellikle... Ağır ve keskin kokular onlara göre olabilir. Amber, misk, paçuli veya manolya notalı parfümleri tercih edebilirler.

Yay ve Venüs Yaylar Güçlü, maceraperest ve dinamik olan Yay burcu insanı farklı kültürler tanımayı ve keşfetmeyi sever. Parfümleri de en az onlar kadar dinamik olmalı. Nergis, menekşe, sandal, horozibiği ya da sedir ağacı notaları olan parfümler onlara göre olabilir.

Oğlak ve Venüs Oğlaklar Tam bir görev insanı! Sorumluluk sahibi, düzenli ve çalışkan Oğlak burcu insanı için kendine has, özgün ve hafif kokular daha uygun olacaktır. Kamelya, siyah gül, çam, kadife çiçeği, sandal ağacı ya da nane notaları olan parfümleri tercih edebilirler.

Kova ve Venüs Kovalar İnatçı, deneysel, sıra dışı ve farklılıkları seven Kova burcu insanı, girdiği ortamda enerjisiyle dikkat çeker. Yenilikçi ve dinamik kokular maceraperest Kova ruhunu yansıtır. Yasemin, sümbül, çam veya sandal ağacı gibi notaları olan tatlı ya da klasik odunsu kokular kullanabilirler.

Balık ve Venüs Balıklar İnce ruhlu, naif ve duygusal Balık burcu insanı enerjisini sudan alır. Sevgi dolu ruhlarını yansıtan romantik, meyvemsi ve çiçeksi kokular onlara göre olacaktır. Kiraz çiçeği, limon çiçeği, zambak, gül, çilek, nergis, kehribar, frenk üzümü, turunçgiller veya sandal ağacı notaları olan parfümleri tercih edebilirler.