Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz anma töreninde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz şehitleri andı ve aileleriyle bir araya geldi.
1 / 3Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtı'nda, darbe girişiminin 10. yıl dönümünde anlam dolu bir anma töreni gerçekleştirildi.
2 / 3Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Anma etkinliği, Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı bando takımının mehter marşını çalmasıyla başladı. Bu tür etkinlikler, milletin birlik ve beraberliğini pekiştiren önemli anlardan biri olarak öne çıkıyor.
3 / 3Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, törenin ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtı'na çelenk bırakarak dua etti. Yılmaz, ardından anıt önünde şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu buluşma, şehitlerin anısını yaşatmanın ve ailelerinin yanında olmanın önemini bir kez daha vurguladı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası