15 Temmuz şehidi Şirin Diril, mezarı başında unutulmadı
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 15 Temmuz şehidi Şirin Diril, mezarı başında ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla anıldı. Şehidin annesi de ziyaret edildi.
1 / 5Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit düşen servis şoförü Şirin Diril, vefatının yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
2 / 5FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı dururken, aracının içinde darbeci askerler tarafından şehit edilen Şirin Diril'in Sakcagözü Mahallesi'ndeki kabri, ilçe protokolünün ve vatandaşların katılımıyla ziyaret edildi. Şehidin mezarına karanfiller bırakılarak, saygı duruşunda bulunuldu.
3 / 5Anma programında İlçe Müftüsü Muhammet Akyıldız tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve şehitlerimizin ruhuna dualar edildi. Ardından, Nurdağı Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas ve Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, şehit Şirin Diril'in 80 yaşındaki annesi Münevver Diril'i evinde ziyaret ederek bir buket çiçek takdim etti ve başsağlığında bulundu.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası