1 / 3Zonguldak’ta 43 yıllık öğretmen Orhan Yılmaz, emekliye ayrılmasının ardından öğrencileri tarafından alkışlarla uğurlandı. Yılmaz, veda töreninde gözyaşlarını tutamadı.
2 / 3Ağrı’nın Patnos ilçesinde öğretmenlik hayatına başlayan Orhan Yılmaz (65), 43 yıl 5 ay 27 gün süren kariyerinin sonuna gelerek, Zonguldak İlkokulu’nda son dersine girdi. Okulda düzenlenen veda töreninde, okul müdürü İbrahim Köksal, öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya geldi. Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Tam 43 yıl 5 ay 27 gün olmuş mesleğe başlayalı. Zaman su gibi akıp gidiyor. Sizleri çok seviyorum. Hiçbir şeyi ertelemeyin. Çok çalışın. Ülkenizi çok sevin. Birbirinize saygı duyun. Bu da son ders olsun. Hakkınızı helal edin.” diyerek duygularını paylaştı. Okul müdürü Köksal ise Yılmaz’a çiçek takdim ederek eğitime verdiği hizmetler için teşekkür etti ve sağlıklı bir emeklilik hayatı temennisinde bulundu.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası