8 Fotoğraf

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2027 Dünya Kupası Elemeleri'nde Litvanya'yı 94-66 mağlup ederek ikinci tura galibiyetle başladı. Cedi Osman’a 200. milli maçı için kutlama yapıldı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 1
    A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2027 Basketbol Dünya Kupası Elemeleri 2’nci Tur J Grubu’ndaki ilk maçında Litvanya'yı 94-66 yenerek ikinci tura galibiyetle başladı.
  2. 2 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 2
    Müsabaka, İstanbul'daki Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve diğer önemli isimlerin katılımıyla takip edilen karşılaşmada, ay-yıldızlılar maça hızlı bir başlangıç yaparak ilk çeyreği 27-13 önde tamamladı. İkinci çeyreğe de etkili başlayan Türkiye, soyunma odasına 55-34'lük üstünlükle gitti.
  3. 3 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 3
    Üçüncü çeyrekte de farkı açan A Milli Takım, skoru 75-47'ye getirdi. Son çeyrekte de kontrolü elinde tutarak maçı 94-66 kazanmayı başardı. Ayrıca, Cedi Osman'ın milli takım formasıyla 200. resmi maçına çıkması dolayısıyla özel bir kutlama yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Harun Erdenay, Cedi Osman'a üzerinde '200' yazılı özel bir forma hediye etti.
  4. 4 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 4
  5. 5 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 5
  6. 6 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 6
  7. 7 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 7
  8. 8 / 8 A Milli Erkek Basketbol Takımı, Litvanya'yı mağlup etti 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş