4 Fotoğraf

AB Maslahatgüzarı'ndan kritik uyarı: Dünya afetlere karşı daha savunmasız hale geliyor

AB Türkiye Delegasyonu Maslahatgüzarı Jurgis Vilcinskas, dünyanın afetlere karşı savunmasızlığını artırdığını ve uluslararası iş birliğinin şart olduğunu belirtti. Hatay Valisi ise şehrin dirayetini ve yeniden ayağa kalkma iradesini vurgula
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 AB Maslahatgüzarı'ndan kritik uyarı: Dünya afetlere karşı daha savunmasız hale geliyor 1
    Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Maslahatgüzarı Jurgis Vilcinskas, küresel çapta afetler ve aşırı hava olayları karşısında dünyanın giderek daha savunmasız bir hale geldiğini vurguladı. Vilcinskas, bu zorlukların üstesinden gelmek için uluslararası iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.
  2. 2 / 4 AB Maslahatgüzarı'ndan kritik uyarı: Dünya afetlere karşı daha savunmasız hale geliyor 2
  3. 3 / 4 AB Maslahatgüzarı'ndan kritik uyarı: Dünya afetlere karşı daha savunmasız hale geliyor 3
    Hatay'da düzenlenen 'Yeniden İnşa İçin Birlikte Daha Güçlü: Deprem Sonrası İyileşmede AB Desteği ve PACE Projesi Yerel Yönetimler Konferansı'nda konuşan Vilcinskas, afet risk yönetiminin tek bir ülkenin tek başına altından kalkamayacağı bir alan olduğunu belirtti. Mali iş birliğinin de bir dayanışma biçimi olduğunu ifade eden Vilcinskas, AB'nin deprem bölgesinin yeniden inşası çalışmalarına mali katkı sağladığını hatırlattı.
  4. 4 / 4 AB Maslahatgüzarı'ndan kritik uyarı: Dünya afetlere karşı daha savunmasız hale geliyor 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş