Adana'da sağanak yağış, şehirde hayatı durma noktasına getirdi
Adana'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kurban pazarında çadırların çökmesine ve yolların sularla dolmasına neden oldu. Belediyenin müdahalesiyle durum kontrol altına alındı.
1 / 8Adana'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kentte günlük yaşamı olumsuz etkiledi.
2 / 8Seyhan ilçesinde bulunan kurban pazarındaki bazı çadırlar, yoğun yağış nedeniyle çöktü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana için sarı kodla uyarıda bulunmuştu. Gece saatlerinde şiddetli bir şekilde etkisini gösteren sağanak yağış, yolları sularla doldurdu ve bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Seyir halindeki bir taksi de, sağanağın neden olduğu çukur nedeniyle kaza yaptı.
3 / 8Kıyıboyu Caddesi’nde kurbanlık pazarının bulunduğu alanda yaşanan çadır çökme olayları, kurban satıcılarının zor anlar yaşamasına sebep oldu. Yağışın etkisinin azalmasının ardından belediye ekipleri, suları tahliye etmek için hızla müdahale etti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası