3 Fotoğraf

Adıyaman'da Necmettin Erbakan Parkı yenilendi ve futbol sahası açıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, çocuklara verdiği futbol sahası sözünü yerine getirerek Necmettin Erbakan Parkı'nı yeniledi ve yeni bir sosyal alan oluşturdu.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 3 Adıyaman'da Necmettin Erbakan Parkı yenilendi ve futbol sahası açıldı 1
    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Kayalık Mahallesi'nde çocuklara verdiği mini futbol sahası sözünü yerine getirdi. 6 Şubat depremlerinde zarar gören Necmettin Erbakan Parkı, kapsamlı bir yenileme süreci geçirdi.
  2. 2 / 3 Adıyaman'da Necmettin Erbakan Parkı yenilendi ve futbol sahası açıldı 2
    Adıyaman\
  3. 3 / 3 Adıyaman'da Necmettin Erbakan Parkı yenilendi ve futbol sahası açıldı 3
    Yenilenen parkta, çocukların talebi doğrultusunda mini futbol sahası da inşa edildi. Yaklaşık iki ay önce düzenlenen bir etkinlikte çocukların futbol oynamak için alan istediğini belirten Başkan Tutdere, bu isteği geri çevirmedi ve saha yapımı için söz verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 20x10 metre ölçülerindeki sahayı kısa sürede tamamladı.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş