3 Fotoğraf

Adıyaman'da yol çalışmaları sürüyor

Adıyaman Belediyesi, kent genelinde asfalt serimi, yol tamiri ve parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Tutdere, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ve hedeflerinin yaşam kalitesi yüksek bir Ad
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 3 Adıyaman'da yol çalışmaları sürüyor 1
    Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir genelinde ulaşım kalitesini yükseltmek amacıyla asfalt serimi, yol tamiri ve parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.
  2. 2 / 3 Adıyaman'da yol çalışmaları sürüyor 2
    Belediye ekipleri, oluşturulan program dahilinde farklı mahallelerde eş zamanlı olarak sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde yapılan bu çalışmalarla yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor. Petrol Mahallesi Flamingo Caddesi ve Yeni Sanayi Mahallesi'nde sıcak asfalt dökülürken, Malazgirt, Yeşilyurt ve Cumhuriyet mahallelerindeki bazı sokaklarda da asfalt yama işlemleri yapılıyor.
  3. 3 / 3 Adıyaman'da yol çalışmaları sürüyor 3
    Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı kaldırım ve parke ekipleri de kent genelindeki yaya yollarında bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda yağmur suyu ızgaraları ve kanalizasyon baca kapakları da yol seviyesine uygun hale getiriliyor. Siteler Mahallesi Kavi Caddesi, Mehmet Akif Mahallesi Sucu Abuzer Caddesi ve Fatih Mahallesi 22100 Sokak gibi noktalarda da yol yüzeylerindeki bozulmalar gideriliyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, deprem sonrası şehrin yeniden inşası sürecinde hiçbir mahalleyi ihmal etmeden çalıştıklarını belirtti. Tutdere, "Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda asfalt serimlerini gerçekleştirirken, ihtiyaç duyulan noktalarda yama, kaldırım, parke ve bakım-onarım çalışmalarımızı eş zamanlı olarak sürdürüyoruz. Hedefimiz; altyapısı güçlü, yolları güvenli, ulaşımı konforlu ve yaşam kalitesi yüksek bir Adıyaman’ı hep birlikte inşa etmek." dedi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş