3 Fotoğraf

Adnan Demirci: CHP'den ayrılanların emekleri değerlidir

CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Demirci ve Nevaf Bilek, Yozgat'ta partililerle bir araya gelerek, ayrılan üyelerin emeklerinin değerli olduğunu vurguladılar. Demirci, muhalefete muhalefet yapmadıklarını belirtti.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 3 Adnan Demirci: CHP'den ayrılanların emekleri değerlidir 1
    CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Demirci ve Nevaf Bilek, Yozgat İl Örgütü'nde partililerle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundular.
  2. 2 / 3 Adnan Demirci: CHP'den ayrılanların emekleri değerlidir 2
    Demirci, “Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılan arkadaşlarımızın hepsi bizim için görev yaptılar, emekleri var, değerlidir. Hiçbir şekilde arkadaşlarımızla ilgili görüş beyanında bulunmuyoruz” şeklinde konuştu. Yozgat'taki toplantıda, yeni ilçe örgütleri başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya gelen Demirci ve Bilek, partinin politikalarını ve örgütlenme süreçlerini tartıştılar.
  3. 3 / 3 Adnan Demirci: CHP'den ayrılanların emekleri değerlidir 3
    Demirci, CHP'nin muhalefete muhalefet yapan bir parti olmayacağını vurgulayarak, “Türkiye'nin temel sorunlarına politikalar ürettik, yıllarca ürettik. Cumhuriyet Halk Partisi, devleti kuran partidir” dedi. Ayrıca, EYT ve emekli ikramiyeleri gibi konularda da iktidar üzerinde baskı oluşturarak çözümler ürettiklerini ifade etti.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş