8 Fotoğraf

Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada?

Akhisar Belediyesi temmuz meclisinde 10 maddeyi karara bağladı. Yeni projeler, ulaşım yatırımları ve yangın güvenliği konuları gündeme gelirken, SMA hastası Defne bebek için destek çağrısı yapıldı.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 1
    Akhisar Belediyesi'nin temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Ekrem Kayserili önderliğinde yoğun bir gündemle toplandı. Meclis, tahsisler, imar planı değişiklikleri, gelir tarifesi düzenlemeleri ve çeşitli komisyon raporları gibi toplam 10 maddeyi görüşerek karara bağladı. Toplantı öncesinde Başkan Kayserili, geçtiğimiz yılın çalışmalarını özetledi ve güncel konulara değindi.
  2. 2 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 2
    Başkan Kayserili, göreve gelişinin birinci yılını doldurduğunu belirterek, bu süreçte hizmete açılan Engelli Merkezi, belediye binası terasındaki kurs salonları, Leziz Akhisar Satış Ofisi ve Polis Noktası gibi projeleri sıraladı. Ayrıca Merkez Çarşı Dükkan ve Otopark, Hürriyet Mahallesi Taziye Evi, Ulucami Aile Sağlığı Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Sevim–Hasan Şahin Gençlik Kütüphanesi, Doğal Yaşam Alanı genişletme ve Yörük Çadırı projelerinde sona yaklaşıldığını müjdeledi. Yeni kreşler, Kent Müzesi, El Emeği Pazarı, yeni şantiye alanı, Organize Sanayi Bölgesi ilave alanı, Çağlak Kent Ormanı ve Pazar Pazarı yenileme gibi önemli projelerin de devam ettiğini ekledi.
  3. 3 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 3
    Ulaşım alanındaki yatırımlara da dikkat çeken Kayserili, göreve geldikleri bir yıl içinde merkez ve kırsal mahallelerde toplam 20 bin 956 ton sıcak asfalt döküldüğünü duyurdu. Okullar Bölgesi ve Novada bölgesine ulaşımı sağlayan 192 Sokak'ta da asfalt çalışmalarının kısa sürede başlayacağını belirtti. Yaz mevsiminin gelmesiyle artan yangın riskine karşı vatandaşları uyaran Kayserili, sigara izmaritleri ve ateş yakma gibi konularda azami hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Akhisar Köprülü Kavşağı projesine de destek vereceklerini açıkladı. Konuşmasının sonunda SMA hastası Defne Atmaca bebek için düzenlenen yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.
  4. 4 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 4
  5. 5 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 5
  6. 6 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 6
  7. 7 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 7
  8. 8 / 8 Akhisar'da temmuz meclisi toplandı: Hangi kararlar alındı, hangi projeler masada? 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş