1 / 5Akkuyu Nükleer A.Ş, Mersin'de inşa edilen Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin bulunduğu bölgede, Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel gıda kolisi dağıtımını sürdürüyor.
2 / 5
3 / 5Bayram öncesinde hazırlanan gıda kolileri, bölge halkına ulaştırılmak üzere yola çıkacak. Akkuyu Nükleer A.Ş. Genel Müdürü Sergei Butckikh, bu yılki yardım kampanyasıyla ilgili olarak, Akkuyu NGS projesinin yalnızca enerji üretimi değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerini de desteklediğini vurguladı.
4 / 5
5 / 5Butckikh, “Bölgenin sürdürülebilir gelişimine ve halkın refahına verdiğimiz önemle, dayanışma ve yardımlaşma gibi ortak insani değerleri paylaşıyor, projelerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz” dedi. Gıda kolilerinin dağıtımının Gülnar ve Silifke ilçe yönetimleri tarafından koordine edileceği belirtildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası