6 Fotoğraf

Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vuruldu

Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vurulan Gamze Yıldırım, hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 6 Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vuruldu 1
    Aksaray'da, annelerinin mezarı başında dua ederken boşanma aşamasındaki eşi Habip Emre Yıldırım tarafından av tüfeğiyle vurulan Gamze Yıldırım yaşamını yitirdi.
  2. 2 / 6 Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vuruldu 2
  3. 3 / 6 Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vuruldu 3
    Gamze Yıldırım (35) ve ablası Beyaz Çakmak (48), bayramın ilk günü Oğuzlar köyündeki mezarlığı ziyaret ederek anneleri Elif ile babaları Bünyamin Özsevgiç'in mezarlarında dua okumaya başladılar. O sırada Habip Emre Yıldırım, yanlarına gelerek eşi ve baldızına ateş açtı. Gamze Yıldırım başından, Beyaz Çakmak ise karnından yaralandı.
  4. 4 / 6 Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vuruldu 4
  5. 5 / 6 Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vuruldu 5
    Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen Gamze Yıldırım, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı ablası Beyaz Çakmak ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Habip Emre Yıldırım, jandarma tarafından olay yerinde suç aletiyle birlikte yakalandı. Gamze Yıldırım’ın cenazesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı. Kılınan cenaze namazının ardından Oğuzlar köyü mezarlığında toprağa verildi. Yaralı Beyaz Çakmak’ın durumu ise ciddiyetini koruyor.
  6. 6 / 6 Aksaray'da mezar ziyareti sırasında eşi tarafından vuruldu 6

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş