1 / 9Amasya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 72 yaşındaki Fatma Bilir ile oğulları Mehmet Bilir (53) ve Yavuz Bilir (55) toprağa verildi.
2 / 9Kaza, dün saat 06.30 sıralarında Gökhöyük Kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Antalya'da bir yakınlarının cenaze törenine katıldıktan sonra Amasya'ya dönen ailenin bulunduğu, Mehmet Bilir'in kullandığı hafif ticari araç, karşı yönden gelen traktörle çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İki araç arasında meydana gelen çarpışma sonucunda hafif ticari araç tarlaya savruldu.
3 / 9Kaza yerinde hayatını kaybeden Mehmet Bilir, hastaneye kaldırılan annesi ve ağabeyi ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan diğer aile üyeleri Müzeyyen Bilir, Selma Bilir ve traktör sürücüsü O.Ş.'nin tedavileri ise Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor. Fatma Bilir ve oğulları için Yeşil Yenice Mahallesi mezarlığında öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye aile yakınları, Amasya Vali Yardımcısı Yüksel Ünal, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından anne ve iki oğlu, gözyaşları arasında aile mezarlığına defnedildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası