1 / 9Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve motor tamiri yapılan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, bitişikteki tamirhaneye de sıçrayarak büyük hasara yol açtı.
2 / 9Yangın, saat 02.00 sıralarında Şafak Mahallesi'ndeki Akdeniz Sanayi Sitesi'nde bulunan Yakup D.'ye ait otomobil tamirhanesinde başladı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iş yerinin tamamını sardı. Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.
3 / 9İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederken, iş yerinde bulunan araçların bir kısmının yanmaya başladığı fark edildi. Yangın sırasında çalışanlar ve çevredekiler, içeride kalan araçları kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Yükselen alevler, yan taraftaki tornacı dükkanının çatısına da sıçradı ancak ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangının daha fazla alanı etkilemesi önlendi. Yangın, yaklaşık 2 saatlik yoğun bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Tamirhane kullanılamaz hale gelirken, 5 araç tamamen yanarken, 15 araç da kısmen hasar gördü. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası