Arnavutköy'de çocuklara saldıran şüpheli, elindeki bıçakla bir binaya zorla girdi. Güvenlik kamerası kayıtları olayın dehşetini gözler önüne serdi. Şüpheli gözaltına alındı.
1 / 6Arnavutköy'de yaşanan olayda, M.H.E. isimli bir şahıs, sokakta oyun oynayan çocuklara önce sözlü ve fiziki saldırıda bulundu, ardından elindeki bıçakla bir binaya zorla girerek bina sakinlerini dehşete düşürdü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganın kapıyı kırarak apartmana giriş anı saniye saniye kaydedildi.
2 / 6Olay, 2 Mayıs'ta Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 37 yaşındaki M.H.E., sokakta oyun oynayan çocukların yanına gelerek onlarla tartışmaya başladı ve ardından saldırdı. Çocuklar korkarak apartmana kaçıp ailelerine durumu bildirdi. Ailelerin dışarı çıkmasıyla birlikte M.H.E., elindeki bıçakla bina sakinlerinin üzerine yürümeye çalıştı. Panikleyen bina sakinleri apartmana girip kapıyı kapatırken, saldırgan bıçakla kapı camını kırarak zorla içeri girdi.
3 / 6Saldırıya uğrayan çocuklardan birinin annesi Hazal Kılıç, şüphelinin iki üç günden beri çocukları takip ettiğini ve onlara yaklaştığını belirterek, çocukların korktuğunu dile getirdi. Kılıç, şüpheliyi bizzat sorgulaması üzerine adamın küfürler ve tehditler savurduğunu, 'Sen burada bekle, ben seni öldürmeden buradan gitmeyeceğim' dediğini aktardı. Kılıç, şüphelinin madde bağımlısı olabileceğini ve yüzde 46 engelli raporu bulunduğunu iddia ederek, bu durumdaki kişilerin tedavi görmesi veya bakımlarının yapılması gerektiğini vurguladı. Olay yerine gelen polis ekipleri M.H.E.'yi gözaltına alarak adliyeye sevk etti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası