Ataşehir'de uyuşturucu sevkiyatı yapan iki kişi yakalandı
Ataşehir'de uyuşturucu sevkiyatı yapan iki kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı. Taksi ve evde yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
1 / 8İstanbul'un Ataşehir ilçesinde uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyon neticesinde, taksiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan iki şüpheli gözaltına alındı.
2 / 8İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştiren taksi durduruldu. Bu sırada, şüphelilerin bulunduğu adrese de eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi.
3 / 8Taksi şoförü ve evde bulunan bir diğer şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda toplam 44 kilo skunk, 50 gram kokain, bir hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 9 bin 650 lira ele geçirildi. Şüphelilerin, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası