4 Fotoğraf

Avcılar'da kadın kılığında 500 bin liralık soygun

Avcılar'da kadın kıyafetleri giyerek bir daireye giren iki şüpheli, yaklaşık 500 bin lira değerinde altın ve döviz çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, şüphelilerin profesyonelce hareket ettiği belirtildi.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Avcılar'da kadın kılığında 500 bin liralık soygun 1
    Avcılar'da meydana gelen olayda, iki şüpheli kadın kıyafetleri giyerek girdikleri bir daireden yaklaşık 500 bin lira değerinde altın ve döviz çaldı. Olay, Gümüşpınar Mahallesi'nde 27 Ağustos Perşembe günü öğle saatlerinde gerçekleşti. İşe gitmek için evden çıkan Fatoş Yılmaz ve eşi, akşam iş çıkışı eve döndüklerinde çelik kapılarının kilidinin açık olduğunu fark etti.
  2. 2 / 4 Avcılar'da kadın kılığında 500 bin liralık soygun 2
    Çift, ilk başta birbirlerine şaka yollu "Hırsız mı girdi?" diye sorarken, eve girdiklerinde manzara karşısında şok yaşadı. Yılmaz çifti, altın ve dövizlerini sakladıkları yatak odasındaki bazanın kaldırıldığını görünce büyük bir panik yaşadı. Birikimlerinin çalındığını anlayan çift, hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, binanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
  3. 3 / 4 Avcılar'da kadın kılığında 500 bin liralık soygun 3
    Güvenlik kamerası görüntülerinde, kadın kıyafetleri giymiş iki erkeğin binaya girdiği ve yaklaşık 20 dakika sonra binadan çıktığı tespit edildi. Polis, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Fatoş Yılmaz, "Çarşaf dağılmıştı, gardırop açılmıştı ama nedense her şey çok düzenliydi. Muhtemelen ellerinde bir cihaz var, dedektör gibi bir şey kesinlikle" diyerek olayın profesyonelce yapıldığına dikkat çekti. Kapıda herhangi bir zorlama izi olmaması, şüphelilerin bu tür yöntemlerde usta olduklarını gösteriyor.
  4. 4 / 4 Avcılar'da kadın kılığında 500 bin liralık soygun 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş