1 / 3Aksaray'da yaşayan ve Duchenne Musküler Distrofi (DMD) teşhisi konulan 3 yaşındaki Ayaz Akpınar'ın ailesi, minik çocuğun tedavisi için hayırseverlerin desteğini bekliyor. Anne ve babası ayrılan Ayaz'ın bakımını üstlenen babaanne Emine Akpınar, hem ekonomik hem de manevi olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade etti.
2 / 3
3 / 3Babaanne Akpınar, Ayaz'ın hastalığının ilk olarak yüksek ateşle başladığını ve acil servise götürüldüklerini anlattı. Yapılan kontrollerde kan değerlerinin beklenenin çok üzerinde çıktığını belirten Akpınar, Ayaz'ın Aksaray'da dört gün yoğun bakımda kaldığını söyledi. Ardından Ankara'ya sevk edilen Ayaz, hastanede üç gün tedavi gördü. Serum ve ilaç tedavisine başlanan Ayaz'ın durumu stabil hale geldi ve ilaçları düzenli olarak kullanılıyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası