Bağcılar'da duş tekneleri 'uyuşturucu deposu' çıktı: 92,5 kilo eroin yakalandı!
Bağcılar'da kamyonetteki duş tekneleri arasına gizlenmiş 92,5 kg eroin ele geçirildi. Operasyonda araç sürücüsü gözaltına alınırken, polis uyuşturucuya el koydu.
1 / 10Bağcılar'da gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda, kamyonet içerisindeki duş teknelerinin arasına ustaca gizlenmiş tam 92,5 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında aracın sürücüsü gözaltına alınırken, suç unsuru olan uyuşturucu maddeye de el konuldu.
2 / 10
3 / 10İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hakkari Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün koordineli yürüttüğü kapsamlı bir çalışma, Bağcılar'da şüpheli bir kamyonetin takibe alınmasını sağladı. Yapılan tespitler sonucunda, aracın içerisinde önemli miktarda uyuşturucu madde olduğu bilgisine ulaşıldı.
4 / 10
5 / 10Polis ekiplerinin kamyonete ani bir baskın düzenlemesiyle operasyonun düğmesine basıldı. Narkotik dedektör köpeğinin de destek verdiği detaylı incelemelerde, aracın zemin panellerinin arasına sıkıştırılmış ve özel yöntemlerle preslenmiş yaklaşık 92,5 kilogram eroin maddesi bulundu. Bu dikkat çekici buluş, uyuşturucu tacirlerinin kullandığı yeni yöntemleri de gözler önüne serdi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı derinleştirdi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası