Bağcılar'da silahlı soygun: 2 milyon 568 bin lira çalındı
Bağcılar'da bir iş yerine ödeme almak için gelen sürücü Ahmet Arabi, silahlı soyguncular tarafından yaklaşık 2.6 milyon lira ile soyuldu. Olayın ardından şüpheliler kayıplara karıştı.
1 / 7İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, iş yerine ödeme almak için gelen Ahmet Arabi'nin aracını takip eden şüpheliler, korkunç bir soygun gerçekleştirdi.
2 / 723 Haziran tarihinde saat 13.15 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişiler Arabi'nin aracının lastiklerini bıçakla patlatarak kapıları açtılar. Şüphelilerden biri, Arabi'nin başına silah doğrultarak diğerinin yaklaşık 2 milyon 568 bin lirayı alıp kaçmasını sağladı. Olayın ardından polis, kaçan şüphelilerin kullandığı aracı Pendik'te buldu.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası