1 / 7Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 5’inci ‘Bağcılar Kitap Fuarı’, Bağcılar Meydanı'nda kitapseverlerle buluştu.
2 / 757 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, dünya klasikleri ve çocuk kitapları gibi birçok eser yer almakta. Ziyaretçiler, bu yılki etkinlikte imza günleri, söyleşiler, konserler ve bilgi yarışmaları gibi çeşitli aktivitelere katılma fırsatı bulacak.
3 / 7Açılışta Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız ve birçok kitapsever yer aldı. Özdemir, fuarın artık bir marka haline geldiğini belirterek, “Bağcılar Kitap Fuarımız, ilçe kitap fuarlarının ötesinde büyük bir etkinlik haline geldi” dedi. Başkan Yıldız ise fuarın 2-11 Ekim tarihleri arasında süreceğini ifade etti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası