9 Fotoğraf

Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu bir yaklaşım benimsediklerini ve gençlere yönelik risklere karşı önleyici çalışmalar yaptıklarını açıkladı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 1
    İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bağımlılıkla mücadelenin çok boyutlu bir yaklaşım gerektirdiğini vurgulayarak, güvenlik güçleriyle uyuşturucu ile mücadele için kesintisiz operasyonlar yürütüldüğünü belirtti.
  2. 2 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 2
    Çiftçi, gençlerin hedef alındığı risklere karşı önleyici çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti. Dijital dünyada artan tehditlere karşı siber devriyelerin güçlendirildiğini ve çocukların korunması için çeşitli tedbirlerin alındığını söyledi. Ayrıca, Yeşilay’ın açılışında, bu kuruluşun geçmişinin önemine ve bağımlılıkla mücadeledeki rolüne dikkat çekti.
  3. 3 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 3
    Bakan Çiftçi, bağımlılığın yalnızca bireyleri değil, toplumu etkileyen ciddi bir sorun olduğunu vurguladı. Bağımlılıkla mücadelenin, aileleri, eğitim hayatını ve toplumun huzurunu tehdit eden bir mesele olduğunu belirtti. Gençlere seslenen Çiftçi, bağımlılıklardan uzak durmaları gerektiğini ve gerçek özgürlüğün sağlıklı bir yaşam sürmekten geçtiğini söyledi.
  4. 4 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 4
  5. 5 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 5
  6. 6 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 6
  7. 7 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 7
  8. 8 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 8
  9. 9 / 9 Bakan Çiftçi: Bağımlılıkla mücadelede çok boyutlu yaklaşım benimsiyoruz 9

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş