4 Fotoğraf

Bakan Işıkhan ile Almanya'dan Barbel Bas, iş birliği için bir araya geldi

Bakan Işıkhan, Almanya'dan Barbel Bas ile iş birliği toplantısında bir araya geldi. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesi hedefleniyor. Anlaşmalar imzalandı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Bakan Işıkhan ile Almanya'dan Barbel Bas, iş birliği için bir araya geldi 1
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Almanya Federal Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Barbel Bas ile Ankara'da önemli bir toplantıya katıldı.
  2. 2 / 4 Bakan Işıkhan ile Almanya'dan Barbel Bas, iş birliği için bir araya geldi 2
    Bakan Işıkhan ile Almanya\
  3. 3 / 4 Bakan Işıkhan ile Almanya'dan Barbel Bas, iş birliği için bir araya geldi 3
    Bakan Işıkhan, Türkiye-Almanya Bakanlıklar Arası Ortak Çalışma Grubu 8'inci Toplantısı'nda, iki ülke arasındaki iş birliğinin tarihine ve önemine vurgu yaptı. 1960’lı yıllarda başlayan ilişkilerin, stratejik bir ortaklığa dönüştüğünü ifade etti. Ayrıca, Ortak İrade Beyanı ile kurumsal bir kimliğe sahip olan grup için yapılan hazırlıkların tamamlandığını belirtti.
  4. 4 / 4 Bakan Işıkhan ile Almanya'dan Barbel Bas, iş birliği için bir araya geldi 4
    Bakan Işıkhan ile Almanya\

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş