1 / 6Çorum'da gerçekleştirilen 500 bin sosyal konut projesi kapsamında 2 bin 867 konutun kura çekimi töreni yapıldı. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Hak sahibi kardeşlerimize yeni yuvaları hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.
2 / 6Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programa Çorum Valisi Ali Çalgan, AK Parti milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, MHP milletvekili Vahit Kayrıcı, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve çok sayıda davetli katıldı. Bakan Kurum, konuşmasına Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak başladı ve emniyet güçlerine teşekkür etti.
3 / 6Bakan Kurum, Çorum'un tarihi önemine vurgu yaparak, kentin köklü geçmişini anlattı. Ayrıca, Çorum'da toplam 61 milyar liralık yatırım yapıldığını ve 9 milyar liralık yatırımın devam ettiğini belirtti. Tarihi yapılar da restore edilerek şehrin tarihi dokusunun yeniden canlandırılacağını ifade etti. Konuşmasının sonunda, kura çekimlerinin ardından gerçekleşen etkinlik, katılımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası