Bakan Kurum, Malatya'daki sosyal konutların teslimini paylaştı
Bakan Murat Kurum, Malatya'daki sosyal konutlardan ev alan Başar çiftinin resimlerini paylaştı. Çift, devletin desteğiyle ev sahibi olmanın mutluluğunu ifade etti.
1 / 7Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya İkizce'deki sosyal konutlardan ev alan Başar çiftinin görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı.
2 / 7Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, İlk Evim-250 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, 6 Şubat 2023'te yaşanan depremlerin ardından sosyal konutların inşasına hız verildiği belirtildi. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde tamamlanan 1160 sosyal konut, sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Meryem ve Enes Başar çifti de bu projeden yararlanan aileler arasında yer aldı.
3 / 7Ev sahibi Enes Başar, teslimat sonrasında Bakan Kurum'un sosyal medya paylaşımında “Devletimizin ne kadar büyük olduğunu gördük” dedi. 2024 Kasım ayında anahtar teslim aldıklarını belirten Başar, devletin afet sonrası ev sahibi olmalarındaki katkısını vurguladı. Eşi Meryem Başar ise, “Devletin büyüklüğünü burada gördük” diyerek konutların hızlı teslimatından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası