Bakan Tekin: Süreci manipüle etmeye karşı birlikte çalışmalıyız
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM'de kabul edilen 'çerçeve yasa' sürecinin manipüle edilmemesi gerektiğini vurguladı ve bu konuda birlikte çalışma çağrısında bulundu.
1 / 8Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM'de kabul edilen 'çerçeve yasa' hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, bu süreçte manipülasyon ve sabotajların önlenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bize düşen şey bu sürece bundan sonra aynı niyetle, aynı samimiyetle sarılarak manipüle edilmesini, sabote edilmesini hep birlikte engelleyerek süreci nihayetinde arzu edilen noktaya taşımak için hep birlikte çalışmak” dedi.
2 / 8Şırnak'a yaptığı ziyaret sırasında ilk olarak Valiliği ziyaret eden Bakan Tekin, burada il yöneticileri ile bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve çeşitli yetkililer de katıldı. Valilikte yapılan görüşmelerin ardından Tekin, il değerlendirme toplantısına başkanlık etti.
3 / 8Eğitim yatırımları hakkında bilgi veren Bakan Tekin, Şırnak'ta öğretmen sayısının 5 kat arttığını belirtti. 2002-2003 eğitim öğretim yılında burada 1.841 öğretmen varken, günümüzde bu sayının 9.230'a ulaştığını ifade etti. Ayrıca, derslik sayısının da önemli ölçüde arttığını ve eğitimdeki gelişmelerin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu dile getirdi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası