1 / 8Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Türkiye'nin Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.
2 / 8Ziyaret sırasında Tekin, Büyükelçi Mustafa Türker Arı ve ekibiyle bir araya geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tiflis Büyükelçiliğimizi ziyaret ederek Büyükelçimiz ve çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Türkiye ile Gürcistan arasındaki dostluk ilişkilerinin güçlenmesine katkı sunan Büyükelçimize teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.
3 / 8Ayrıca, Bakan Tekin, Gürcistan Eğitim, Bilim ve Gençlik İşleri Komitesi Başkanı Mariam Lashkhi ile de görüştü. Tekin, parlamento binasını gezdikten sonra, “Sayın Lashkhi’ye ülkemizdeki eğitim çalışmaları ve tecrübelerimizi aktardık” dedi. Son olarak, Gürcistan Başmüftüsü Adam Shantadze ile buluşarak dostluk bağlarını pekiştiren bir görüşme gerçekleştirdi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası