Batan gemide hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi
KKTC açıklarında batan geminin ardından cansız bedenlerine ulaşılan 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer ve 51 yaşındaki Nihat Pancar, Hatay'da defnedildi. Kazada ölü sayısı 18'e yükseldi.
1 / 7Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) açıklarında meydana gelen gemi kazasında hayatını kaybeden 1'i çocuk 2 kişi, son yolculuklarına uğurlandı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Asaf Biçer'in (5) cenazesi Reyhanlı ilçesinde, Nihat Pancar'ın (51) cenazesi ise Samandağ ilçesinde defnedildi.
2 / 7KKTC'den Mersin'in Taşucu Limanı'na seyreden katamaran tipi Türk yolcu gemisi, 30 Ağustos'ta alabora olmuştu. Kazada kaybolan Mehmet Asaf Biçer ve Nihat Pancar'ın cansız bedenlerine günler sonra ulaşıldı. Bu kayıplarla birlikte kazadaki toplam ölü sayısı 18'e yükseldi.
3 / 7İşlemleri tamamlanan Biçer ve Pancar'ın cenazeleri Hatay'a getirildi. Tatilden dönerken kazada hayatını kaybeden Mehmet Asaf Biçer'in cenazesi Reyhanlı'da, ailesine sürpriz yapmak için memleketine gelen aşçı Nihat Pancar'ın cenazesi ise Samandağ'da toprağa verildi. Her iki cenaze törenine de yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası