3 Fotoğraf

Bayram namazı Eyüpsultan Camii’nde coşkuyla kılındı

Eyüpsultan Camii’nde kılınan bayram namazı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Namaz sonrası vatandaşlara şeker ve lokum ikram edildi.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Bayram namazı Eyüpsultan Camii’nde coşkuyla kılındı 1
    Kurban Bayramı'nın coşkusu, Eyüpsultan Camii’nde gerçekleştirilen bayram namazı ile doruk noktasına ulaştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren camiye akın eden çok sayıda vatandaş, cami içinde ve avlusunda saf tutarak bu anlamlı ibadeti yerine getirdi.
  2. 2 / 3 Bayram namazı Eyüpsultan Camii’nde coşkuyla kılındı 2
    Bayram namazı Eyüpsultan Camii’nde coşkuyla kılındı 1
  3. 3 / 3 Bayram namazı Eyüpsultan Camii’nde coşkuyla kılındı 3
    Bayram namazı, İstanbul’da saat 06.12’de kılındı. Cami çevresinde oluşan yoğunluk, bu yılki bayramın heyecanını gözler önüne serdi. İçeride yer kalmadığı için bazı vatandaşlar, namazlarını avlu ve çevresindeki alanlarda kılmak zorunda kaldı. Namaz öncesinde okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen dualar, manevi atmosferi daha da güçlendirdi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş