1 / 6Doğan Can CESUR / İSTANBUL - Beyoğlu'nda bir kadın, giyim mağazasının önündeki cansız mankenin üzerindeki kıyafeti giyerek kayıplara karıştı. İlk olay 26 Ocak Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında Kasımpaşa Camikebir Mahallesi'nde gerçekleşti.
2 / 6
3 / 6Yürüyüş yaparken mağaza önünde durup manken üzerindeki kıyafetleri inceleyen kadın, bir süre bekledikten sonra mankenin üzerindeki pardesüyü alarak hemen giydi. Bu cesur hareketin ardından, giydiği kıyafetle mağaza önünden yürüyerek uzaklaştı.
4 / 6
5 / 6Kadın, 3,5 ay sonra 11 Mayıs Pazartesi günü saat 10.45 sularında aynı mağazada yeniden ortaya çıktı. Bu kez manken üzerindeki hırkayı inceleyen şüpheli, bir süre sonra hırkayı alarak giydi ve ardından olay yerinden uzaklaştı. Her iki olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği öğrenildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası