Biba: Karsak Deresi'ni kirleten kaynaklar tespit edilecek
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Gemlik'teki Karsak ve Çarşı Dereleri'nde temizlik çalışmaları sürerken, kirleten kaynakların kurutulacağını belirtti.
1 / 7Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Gemlik ilçesindeki Karsak ve Çarşı Dereleri'nde yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.
2 / 7Biba, “Bundan sonraki asıl işlemimiz, dereyi bu duruma getiren kaynakları bularak kurutmaktır. Aksi takdirde Gemlik bu görüntü kirliliğinden, kötü kokudan ve haşerelerden hiçbir zaman kurtulamayacak” ifadesini kullandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve Tarım Peyzaj AŞ iş birliğiyle yapılan temizlik çalışmaları kapsamında toplamda 4 bin metrelik alanda temizlik yapılıyor.
3 / 7Başkan Vekili Biba, çalışmaların 2 gün içinde tamamlanacağını belirterek, “Çarşı ve Karsak derelerinde toplam 4 bin metrelik alanda temizlik yapılıyor. Derelerimiz, kirlilik ve koku nedeniyle çevreye rahatsızlık veriyor. Bu rahatsızlığı gidermek amacıyla temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi. Ayrıca, derelerin temiz akması gerektiğini vurguladı ve kirleten kaynakların tespit edilmesiyle ilgili kararlılığını dile getirdi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası