1 / 5İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada 15 yaşındaki Erdem Demir yaşamını yitirdi. Olay, 7 Haziran'da Karşıyaka sahilinde gerçekleşti.
2 / 5Erdem'in annesinin cezaevinde olduğu, babasıyla görüşmediği ve bir süre Sevgi Evi'nde kaldığı öğrenildi. Çevresindeki herkes tarafından sevilen bir genç olan Erdem, arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kurmuştu. Ancak, 18 yaşındaki C.C. ile yaşadığı bir tartışma sonrasında hayatı trajik bir şekilde sona erdi.
3 / 5C.C.'nin, Erdem'e 'ağabey' demediği için husumet beslediği ve bu meselenin kavganın çıkmasına neden olduğu iddia ediliyor. Olayın ardından yapılan güvenlik kamerası incelemeleri, bıçakla yaralanan Erdem'in bir kafeye sığınmaya çalıştığını gösteriyor. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Erdem kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak C.C. ve D.K. gözaltına alındı ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası